DOLAR 32,5106 % 0.05
EURO 34,9548 % -0.21
GRAM ALTIN 2.440,76 % 0,19
ÇEYREK A. 3.990,65 % 0,19
BITCOIN 64.370,04 0.016
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP’NİN ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Son Güncelleme :

23 Mayıs 2018 - 6:46

/ kez okundu.
CHP’NİN ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi, CHP, Kahramanmaraş milletvekili, Esat Şengül, Ali Öztunç, Selim Sümen, Mehmet Çarman, Ak Parti, CHP Kahramanmaraş milletvekili adayları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili adayları basına tanıtıldı.

İl parti binasında düzenlenen basın toplantısına milletvekili adaylarının yanı sıra il ilçe parti yöneticileri de yer aldı.

Programda adayları tanıtmak için konuşan il başkanı Esat Şengül, “Bu baskın seçimin adını koymak lazım, neden seçime gidiyoruz. Her şey iyiyse gidiyorsa neden seçime gidiyor ve her şey kötüyse neden vatandaşlar tekrardan Ak Parti’yi seçsinler.” Dedi.

“Muharrem İnce’yi Başkan Yapacağız”

CHP 1.sıra adayı Ali Öztunç ise Ak Parti ve MHP milletvekili adaylarına göndermelerde bulunarak, “Bizler her zaman sahalardaydık. Geçmiş dönemde seçimi kaybettik ama asla pes etmedik. Bir vekil edasıyla partimize ve halkımıza hizmet ettik. Ben geçmiş dönem şehrimizi temsil eden 8 milletvekilinden çok Kahramanmaraş’ta bulundum. Bizler asla hakkımızı helal etmiyoruz gibi şeyler söylemedik. Seçimi kaybetsek de hakkımızı helal ettik. Her zaman halkımızla iç içe olduk. Şehrimizde en kaliteli ve en genç liste CHP’dedir. Bizler 24 Haziranda güzel sonuçlar elde edeceğiz. Sağduyulu bir kampanya yapacağız. Ve inşallah Muharrem İnce’yi de başkan yapacağız.” Diye konuştu

“Haksızlığa Tepki İçin Aday Oldum”

Haksızlığa tepki olarak aday olduğuna dikkat çeken CHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Selim Sümen şunları söyledi, “Şehrimizle ilgili bir çok konuya hakimiz. Bizler her zaman için lider savaşçılarız. Bizim partimizde asla küskünler dargınlıklar yoktur. CHP haksızlığa hukuksuzluğa karsı çıkmıştır. Basın üzerindeki baskının kaldırılması gerekiyor. Ben 30 yıldır avukatlık yapıyorum. Ben haksızlıklara tepki olarak aday oldum.”

“3 Vekil Çıkartacağız”

CHP 3. Sıra milletvekili adayı Av. Mehmet Çarman ise 3 milletvekili çıkartacaklarını vurgulayarak, “Ben Pazarcık’ta doğdum büyüdüm. 4. Yıldır serbest avukatlık yapıyorum. Ben bu göreve layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Görevimi layıkıyla yapmaya çalışacağım. Hepinizin bildiği üzere bu ülke yönetilemiyor. Artık yeni dinamik kadroya ihtiyaç var. Teşviklerle yönetilen bir ekonomi söz konusudur. Ben bunun bir yere kadar gideceğini düşünüyorum. Buda yakın bir zamanda çıkmaza girecektir. Bugüne kadar çalışmayanlar için kısa bir süre ama bizim için değil. Ben 3 milletvekiline kadar çıkartabileceğimizi düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Diğer milletvekili adayları da birer konuşma yaptı ve konuşmalarının ardından milletvekili adayları ve il ilçe yöneticileri objektiflere birlik ve beraberlik bozu verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.