DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CHP Heyeti KMTSO’yu Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

22 Nisan 2015 - 11:01

/ kez okundu.
CHP Heyeti KMTSO’yu Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayları ve partiden oluşan bir heyet KMTSO’yu ziyaret etti.

 

KMTSO Yönetim Kurulu Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karaküçük, milleti TBMM’de temsil etmek adına yola çıkan milletvekili adaylarının hepsine başarılar diledi. Kahramanmaraş’ın ekonomik anlamda geldiği noktalara temas eden KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük: “Şu anda ekonomik anlamda Türkiye’nin en büyük illeri sıralamasındayız. Lider konumda olduğumuz sektörler var. Aldığımız her krediyi son kuruşuna kadar tekrar yatırıma harcadık. Gelişen teknoloji sayesinde ve içimizde bitmeyen üretim aşkı ile çalışıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adayı Kamil Dalkara’da, TBMM’de her kesimi temsil edeceğine vurgu yaparak: “Bizde bu nadide şehrin daha da kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Sanayicilerin her zaman yanında olacağız” dedi.

Ziyarette CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ünal Ateş, 1. Sıra Milletvekili adayı Kamil Dalkara 2.sıra Milletvekili Adayı Nilden Beyazıt Postalcı, 3. Sıra adayı Eylem Çağraş, 4. Sıra adayı Emre Kazancı, 5. Sıra adayı Kibar Özdemir, hazır bulundu.

 

1

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.