DOLAR 32,5052 % 0.17
EURO 34,7814 % 0.14
GRAM ALTIN 2.491,49 % 1,19
ÇEYREK A. 4.073,59 % 1,19
BITCOIN 2.077.500 4.669
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çetinkaya Güven Tazeledi

Son Güncelleme :

03 Şubat 2019 - 14:30

/ kez okundu.
Çetinkaya Güven Tazeledi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Ziraat Odasında kongre heyecanı yaşandı. Kültür Park’ta düzenlenen kongre tek liste ile yapıldı ve Mehmet Çetinkaya yeniden Başkan olarak güven tazeledi.
Kongreye; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanvekili Ali Köfte, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu’nun yanı sıra oda başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşması yapan Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, “Ülkemizin gıda güvencesini sağlayan bu sektör sahipsiz bırakılamaz. Siyasetinden STK Yöneticilerine kadar bu ülkede yaşayan herkesin çiftçi üretmezse bu ülkenin insanını doyuramayacağımızı ithalata daha fazla döviz ödemekte olacağımızın bilincinde olması gerekmektedir. Çiftçimizin talepleri hükümetimize iletilerek maliyetlerin aşağıya düşürülmesi, pazarlama sorunlarının çözülmesi devletin bazı stratejik ürünlerde piyasada olması konusunda bugüne kadar vermiş olduğumuz mücadeleyi ziraat odaları olarak sürdürmeye devam edeceğiz.”diye konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise, “Hepimizin bir tarafında çiftçilik vardır. Yani bugün yapmıyorsak ta babadan dededen mutlaka bir tarafımız mutlaka toprağa bağlıdır. Hatta bazı sanayicilerimizle konuşuyorum. Tekstil, iplik üretimindeler ama bir gözleri hala çiftçiliktedir. Dolayısıyla bizim doğamızda, bizim yapımızda bir yanımız hep topraktır bizim. Ama bir yanımız hep toprakken çiftçiye ve çiftçiliğe önem veriyor muyuz? Belki yeteri kadar vermiyoruz. Her şeyi sizden bekleyemeyiz. Her şeyi iktidardan da bekleyemeyiz.”ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.