DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.974,31 -1.419
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR YOL ÇALIŞMASI DAHA

Son Güncelleme :

07 Nisan 2016 - 10:04

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR YOL ÇALIŞMASI DAHA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol genişletme ve asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü nezaretinde yapılan çalışmalarda Türkoğlu İlçesi Büyükimalı-Çakıroğlu Mahalleleri arasındaki grup yolunda devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Türkoğlu ilçesi Büyükimalı-Çakıroğlu grup yolunda yol genişletme çalışmalarımız iki ayrı ekiple devam etmektedir. Grup yolumuzun toplam uzunluğu 26 km dir.

İki etap şeklinde planlanmaktadır. 13.6  km lik kısmı yani Büyükimalı’ya kadar olan bölümü B.S.K. (Bitümlü Sıcak Karışım) Büyükimalı’dan Çakıroğlu mahallesine kadar Kısmı Sathi kaplama olacak şekilde yapılması planlanmaktadır.

1.Etap kısmında Kızıleniş mahallesine kadar olan kısmında platform genişliği 15 metre, Kızıleniş Mahallesinden Çakıroğlu Mahallesine kadar olan kısmı ise platform genişliği 10 metre olacaktır. Ayrıca asfalt genişliğimiz 8 metre olup 1 er metre banket genişliği olacak şeklinde düşünülmüştür.

Bu grup yolumuzda nüfus yoğunluğumuz ise yaklaşık 5 bin kişiye hizmet vermektedir” denilerek bilgi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.