DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN AKGÜMÜŞ’E BAYRAM HEDİYESİ

Son Güncelleme :

28 Ağustos 2017 - 9:38

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR’DEN AKGÜMÜŞ’E BAYRAM HEDİYESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni yol yapım çalışmalarına bir halka daha ekleyerek Andırın İlçesi Akgümüş-Yenidemir Mahalleleri arasında yeni bir yol yapımına başladı.

Andırın İlçesine bağlı Akgümüş Mahallesi ile Yenidemir Mahallesi arasında yapımına başlayan yolda kazı, dolgu ve kırma çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Akgümüş-Yenidemir Mahalleleri arasında ulaşımı kolaylaştıracak yeni yol 6 metre eninde 2 kilometre uzunluğunda olacak.

Yol açma, kazı, dolgu çalışmalarının tamamlanmasının ardından filler serimi ve sıkıştırması yapılarak yol asfalta hazır hale getirilecek.

Akgümüş ve Yenidemir Mahalle sakinleri Kurban Bayramı öncesi başlayan çalışmalardan büyük sevinç duyduklarını ifade ederek,bu yolun kendileri için adeta bayram hediyesi olduğunu söylediler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.