DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BÜYÜKŞEHİR ELBİSTAN’DA SU DAĞITIMINA BAŞLADI

Son Güncelleme :

29 Ağustos 2016 - 6:40

/ kez okundu.
BÜYÜKŞEHİR ELBİSTAN’DA SU DAĞITIMINA BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan ilçesinde meydana gelen ishal, baş dönmesi ve karın ağrısı gibi şikayetler nedeniyle birçok insanın hastanelere başvurması üzerine oluşturduğu kriz masasının ardından hazır su dağıtımına başladı.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, dün gece geç saatlerde Elbistan’a giderek incelemelerde bulunmuş, kriz masası oluşturmuşlardı.

İçmesuyu şebekelerinden alınan numunelerin temiz olmasına karşılık, olası ciddi bir duruma meydan vermemek adına Büyükşehir Belediyesi içme suyu dağıtma kararı almıştı.

Konu ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyoruz ve tespit çalışmalarımız sürüyor. Normalde içme suları il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından günlük kontrol edilerek rapor edilir. Tabii burada testlerde ortaya çıkmayan bir durum olabilir.

Şu anda KASKİ ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmakta. Sorunun bir an önce nihai çözüme ulaştırılması yönünde gayret ediyoruz. Biz de ek tedbirler aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak bugün itibari ile hazır su dağıtımına başladık. Vatandaşlarımıza tavsiyemiz; suyu kaynatarak içmeleri veya bizim dağıtacağımız hazır su kullanmaları yönündedir. Bu olay sonuçlanıncaya kadar temkinli davranmalarını rica ediyoruz.

Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak sorunun çözümü konusunda gayret ediyoruz ve ihmal varsa, ne gerekiyorsa yapılacaktır. Elbistan halkının gönlü rahat olsun. Bir an önce halkımızın sağlığına kavuşmalarını diliyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.