DOLAR 32,4511 % -0.12
EURO 34,7390 % -0.69
GRAM ALTIN 2.440,02 % 0,16
ÇEYREK A. 3.989,43 % 0,16
BITCOIN 64.051,87 -0.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bozdağ Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun

Son Güncelleme :

21 Mart 2016 - 15:06

/ kez okundu.
Bozdağ Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ 18 -24 Mart yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Bozdağ Mesajında “Yaşlılar Geleceğimize Işık Tutan Kaynaklardır.” dedi.

Bozdağ Açıklamasında Toplumumuzda “Bereket unsuru” olarak gördüğümüz yaşlılarımızı, sadece bir gün değil, her zaman hatırlamamız gerektiği gerçekliğinden hareketle bizleri bugünlere ulaştıran, tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı Haftası”nı kutluyorum. Bu vesile ile yaşlılara duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek ömürlerinin her gününü ve her anını, sağlık, mutluluk ve huzurla yaşamalarını diliyor, saygılar sunuyorum.

Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran yaşlılarımızın, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşınmasını sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazinelerinden biri olduğunu ifade eden Bozdağ mesajında “Yaşlı, genç, çocuk ayrımı olmaksızın bir arada sürdürülen yaşam herkesi mutlu eder. Ömürlerinin büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmete adamış yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan kaynaklardır. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan ihtiyaç duydukları sevgi ve saygıyı kendilerinden esirgeyen bir toplumun güven ve huzur içinde olması mümkün değildir.

Pazarcık Belediyesi olarak bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasındadır.

Yaşlılara sadece yılın belli günlerinde değil her zaman hürmet edilmesi ve ilgi gösterilmesi gerekir. Her fert, kendisinin de bir gün yaşlanacağının bilincinde olmalı, inanç, gelenek ve göreneklerimiz doğrultusunda yaşlılarımıza gereken saygıyı göstermelidir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin ‘Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, hepsini saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.