DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bayazıt’dan Esnaf Ziyareti

Son Güncelleme :

29 Nisan 2015 - 8:03

/ kez okundu.
Bayazıt’dan Esnaf Ziyareti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Bayazıt esnaf gezdi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt yoğun bir programla çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili adayı Nilden Bayazıt Kahramanmaraş’taki kadın sorunları ile ilgili dernek ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi seçim bildirgesinin kadınlar temelinde olduğunu dile getiren Nilden Bayazıt, kadın derneklerinden CHP’ye destek istedi. Kadın dernekleri yöneticileri de kadın eksenli tek çalışma yapan partinin CHP olduğunu belirtt.

Nilden Bayazıt öğleden itibaren de Kıbrıs Meydanındaki esnafı gezdi. Esnaf daha önce tercih ettiği iktidardan hiçbir kazanım elde edemediğini dile getirerek, CHP’nin esnafa cirosu kadar sıfır faizli kredi verecek olmasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Bayazıt, “Esnafımız çok dertli, siftah yapamadan dükkan kapatıyor, zincir marketlerle rekabet edemiyor. Bizim projelerimizle rahat edecekler” dedi.

Nilden Bayazıt akşam da İl Başkanı Esat Şengül ve 12 Şubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ile birlikte Gümüştepe sitesinde halk ile bir araya geldi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.