DOLAR 32,5715 % 0.25
EURO 35,0004 % 0.05
GRAM ALTIN 2.451,69 % 0,63
ÇEYREK A. 4.008,51 % 0,63
BITCOIN 64.357,99 0.032
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKANLAR’DAN 10 KASIM MESAJI

Son Güncelleme :

09 Kasım 2015 - 16:07

/ kez okundu.
BAŞKANLAR’DAN 10 KASIM MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

BAŞKAN ERKOÇ’UN 10 KASIM MESAJI

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Erkoç, mesajında Atatürk’ün liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mal olmuş bir lider olduğunu belirtti. Başkan Erkoç mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletimizin tarihinde çıkardığı büyük liderlerden biridir. Askeri becerileri, liderlik ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının önünde tarihi bir şahsiyettir.

Türk milletinin Anadolu topraklarında başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi hiç kuşku yoktur ki Atatürk sayesinde başarıya ulaşmıştır. Onun milleti ile yazmış olduğu destan, bir milletin her türlü imkânsızlık içerisinde dahi bir liderle neler yapabileceğinin göstergesi olmuştur. Gazi, istiklal savaşımızın ardından Cumhuriyetimizi kurarak milletimizin önünde yepyeni ufuklar açmıştır. Bu sebepledir ki Ulu Önder Atatürk, dünyada pek çok topluma örnek olmuştur.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ulusuna en büyük mirası Türkiye Cumhuriyeti’dir.

Atatürk’ün aziz hatırasına ve onun mirasına sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti’ni çok daha güçlü, daha demokratik çok daha kalkınmış ve ilerlemiş bir ülke yapmak için çalışmak ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmakla olacaktır. Bu sebeple, her 10 Kasım ruhumuzda hissettirdiği hüzne rağmen, taşıdığı anlam bakımından Atatürk’ün fikirlerinin daha güçlü bir şekilde anlaşılarak tatbik edileceği günler olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.”

BAŞKAN OKAY’IN 10 KASIM MESAJI

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yayımladığı 10 Kasım mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 77. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

Başkan Okay, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şunları dile getirdi: “Atatürk, askeri ve siyasi başarıları, eserleri ve ileri görüşlülüğü ile tarihimizin akışını değiştiren büyük bir liderdir. Üstün nitelikleri, askeri ve siyasal zaferleri ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuştur. O’nun en büyük başarısı, zor şartlara ve imkansızlıklara karşın Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandırmak olmuştur. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımak için el birliğiyle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlamamızın yıldönümünde bir kez daha saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.”

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK:

“GAZİ MUSTAFA KEMAL, 20. ASRIN YETİŞTİRDİĞİ EN BÜYÜK DEVLET ADAMIYDI”

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77’nci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün 20. Asrın yetiştirdiği en önemli devlet adamı olduğunu belirten Mahçiçek, ebediyete irtihalinin yıldönümünde Ata’yı rahmet ve minnetle andığını kaydetti. Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen bir millete önderlik etmiş, yeni bir devlet kurmuş ve geride bıraktığımız yüzyılın en önemli devlet adamı olarak tarihteki yerini almıştı.  Bu vesileyle Gazi’yi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Bugünkü geldiğimiz noktada ülkemiz, devlet adamlarımız ve gençlerimiz, O’nun bıraktığı esere her zamankinden daha sıkı sarılmakta, Türkiye Cumhuriyeti’ni uluslararası arenada hak ettiği noktalara taşımak için gayretle çalışmaktadır. Ancak dün olduğu gibi bu günde ülkemiz önüne türlü engeller çıkarılmakta, birliğimiz ve kardeşliğimiz tehdit edilmektedir. Ancak geçmişte olduğu gibi bu günde bu saldırıların sonuçsuz kalacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Atatürk’ün en önemli eserim diyerek kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, yükselmeye ve yüzüncü yıl hedeflerine koşarak ilerlemeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.