DOLAR 32,4855 % -0.04
EURO 34,7989 % -0.53
GRAM ALTIN 2.443,24 % 0,29
ÇEYREK A. 3.994,69 % 0,29
BITCOIN 63.942,89 -1.593
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY’IN YGS MESAJI

Son Güncelleme :

11 Mart 2016 - 14:38

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY’IN YGS MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hafta sonu yapılacak olan YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili bir mesaj yayınlayan Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, eğitim ve öğretim hayatların dönüm noktası da bu sınavdır. Sınav sonunda gençlerimiz yüksek öğretime geçerek geleceklerini burada şekillendireceklerdir. Büyük emekler sarf ederek, azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki süreçte kaygı ve heyecandan uzak durarak kendilerine güvenerek sınavlarına girmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerimizle aynı heyecanı paylaşan aileleri de çocuklarını bu süreçte yalnız bırakmamalıdır. Bizler öğrencilerimizin her anlamda yanındayız. Sonuç ne olursa olsun, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin her zaman arkasındayız. Ben bu vesile ile sınava girecek olan çocuklarımıza bir kez daha başarılar diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.