DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
GRAM ALTIN 2.443,36 % 0,29
ÇEYREK A. 3.994,89 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başbakan Yardımcısı Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2016 - 14:44

/ kez okundu.
Başbakan Yardımcısı Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş’ta çocukluğunun geçtiği çarşıyı gezdi, esnafları ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş’ta çocukluğunun geçtiği çarşıyı gezdi, esnafları ziyaret etti.

Ramazan Bayramı ziyaretlerini memleketi Kahramanmaraş’ta sürdüren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Cuma namazını Ulu Cami’de kıldı. Cami çıkışı, düğün arifesindeki genç bir çiftten düğün daveti aldı. Daha sonra beraberindeki partililerle çocukluğunun geçtiği Tarihi Kapalı Çarşı’yı ziyaret etti. Burada esnaflarla bayramlaşan Kaynak, işyerlerini gezerek çay ocağında esnaflarla sohbet etti.

Çocukluğunun bu çarşıda geçtiğini anımsatan Kaynak, “Belediye başkanları, ilçe başkanlarımızla birlikte tarihi çarşıdayız. Ben bu çarşıda büyüdüm, benim için ayrı bir yeri var, benim çocukluğum ve gençliğim burada geçti. Bu çarşıda kazanılan terbiye çok önemli, bu çarşıda büyümüş olmanın, bu çarşıda bir esnaf çocuğu olmanın bana büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Bir esnaf çocuğu olarak bilirim bayramdan önce bir hareketlik olur bayramdan sonrada uzun süre kesatlığı olurdu. Bugün çarşıyı gezdim, Allah’a şükür ediyorum, çarşı kendisine yapılan yatırımın karşılığını veriyor. Çok kalabalık ziyaretçi ve müşteri var. Doğrusu esnaflarda kendilerine layık olan şekilde çalışıyorlar, hem fiyat olarak uygun hem çok çeşitlenmiş.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.