DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bana İftira Atıp Dedikodu Yapıyorlar

Son Güncelleme :

14 Şubat 2019 - 16:16

/ kez okundu.
Bana İftira Atıp Dedikodu Yapıyorlar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Millet İttifakı CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi.

Öztunç, “Anket sonuçlarına göre, Yüzde 41 Sayın Hayrettin Güngör görünüyor, yüzde 40 ben görünüyorum ve 19’da kararsız görünüyor. Bu anketler geldikçe hemşerilerimin bana ilgisi arttıkça, projelerimi dinledikçe şaşırıyorlar. Bana iftira atıp, dedikodu yapıyorlar.” dedi.

“Provokatörler İş Başında”

Sahaya iyi niyetle çıktığını vurgulayan Ali Öztunç şunları söyledi: “İyi niyetle ne yapmak istediğimi anlatıyorum ve toplumda da karşılık buluyorum. Anket sonuçları geldi. Yüzde 41 Sayın Hayrettin Güngör görünüyor, yüzde 40 ben görünüyorum ve 19’da kararsız görünüyor. Bu anketler geldikçe hemşehrilerimin bana ilgisi arttıkça, projelerimi dinledikçe şaşırıyorlar. Bana iftira atıp, dedikodu yapıyorlar. Bakın birkaç gündür AK Parti Kahramanmaraş örgütünden birileri, milletvekillerinin yakınları, bazı adayların amcasının çocukları benimle ilgili bir kampanya başlatmışlar. Vay efendim neler söylemiş, videoya bakın diyorlar. Ne söylemişim. 1978 yılında Maraş’ta acı olaylar yaşandı mı? Yaşandı. Yaşanan bu acı olaylarda Sünni’de Alevi’de acı çekti mi? Çekti. Bunları kim yaşattı? Provokatörler yaşattı. Şehre gelen milli piyangocu yaşattı. Milli piyangocunun Kahramanmaraş’ta ne işi vardı? Şehri karıştırdılar. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalıştılar. Peki, bu provokatörlerden hesap sormayacak mıyız? 12 Eylül darbesinin ayak taşlarıydı onlar. Tıpkı 15 Temmuz’da yapılan gibi. Şüphesiz ki Maraş’ı karıştıran dışarıdan gelip Maraşlının huzurunu bozmaya çalışan herkesten hesap sorulmalıdır. Burası bizim şehrimiz ama provokatörler yine iş başında.”

“Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum”

Provokatörlere karşı suç duyurusunda bulunduğunu vurgulayan Öztunç: “Bugün Cumhuriyet Savcılığına provokatörlere karşı, iftira edenlere karşı, yalan söyleyenlere karşı suç duyurusunda bulundum. AK Partililere sesleniyorum; korkmayın! Kaset siyaseti mi yapacaksınız? Provokatörlerden hesap sorulacak. Ama eğer kaset siyaseti yapılacaksa 24 saat veriyorum. AK Parti İl Başkanı’na, Büyükşehir Belediye başkan adayına, milletvekillerine devletin buradaki yetkilisi Sayın Vali’ye 24 saat süre veriyorum. Eğer 24 saat süre içerisinde provokatörleri susturmazlar, gereğini yapmazlarsa kaset siyaseti nasıl yapılırmış görürler. Yarın burada basın toplantısı yaparım; kasetse kaset, dosya ise dosya, belge ise belge hodri meydan.”diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.