DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAKAN EROĞLU’NDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Son Güncelleme :

09 Mart 2015 - 10:21

/ kez okundu.
BAKAN EROĞLU’NDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Toplu açılış ve temel atma törenleri için Kahramanmaraş’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Bakan Eroğlu’nu Büyükşehir Belediyesi’ne gelişinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile idari erkan karşıladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bakan Eroğlu’na yaptıkları hizmetleri ve yapacakları projeleri slayt eşliğinde anlatarak bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Kahramanmaraş’a Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen Kırmızı Şeritli İstiklal Madalyasını göstererek Bakan Eroğlu’na bilgi verdi ve Fidan Dikim Belgesi takdim etti.

Ziyarete ilişkin görüşleri aktaran Bakan Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a ve ekibine teşekkür ederek belediyeden ayrıldı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.