DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.913,45 -1.228
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Atlı, Biz Nefes Aldıkça Bu Vatan Bölünmez

Son Güncelleme :

05 Mart 2015 - 16:54

/ kez okundu.
Atlı, Biz Nefes Aldıkça Bu Vatan Bölünmez
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Atlı, Biz Nefes Aldıkça Bu Vatan Bölünmez

Opr. Dr. Faruk Atlı MHP il binasında düzenlenen programla Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Her insan gibi bende ülke durumundan rahatsızım

1975 yılından beri onurla, gururla Ülkücü Camianın içinde bulunduğunu belirten Atlı; “Gençlik Yıllarında Ülkü Ocakları’nda, Devlet Memuru olmadığım dönemlerde de MHP Teşkilatları’nda görevler yaptım. Türkiye’nin süratle bir uçuruma doğru sürüklenmeye devam ettiği, Devletin bütünlüğüne kastedildiği, Şanlı Bayrağımıza hakaret edildiği, PKK’nın Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Ordusuna meydan okuma cüretinde bulunduğu, Devletin zirvesinin yolsuzluklarla anıldığı şu günlerden tüm vatanseverler gibi bende rahatsızım.” Dedi.

 

Bir Defa Yükselen Bayrak Bir Daha İnmez

 

Siyasetin basiretsiz ellerde olmasından dolayı insanların siyasetten umudunu yitirdiğini hatta seçimlerde sandık başına gitmekten bile imtina ettiğini bununda bu basiretsiz hükümetin tekrar söz sahibi olmasına yaradığını iddia eden Atlı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bizim gibi Türk Milliyetçiliği ve Ülkü Mefkuresini tamamen özümsemiş, gerek resmi, gerek özel sektör, gerekse sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevlerde toplum içerisinde itibar ve teveccüh sahibi olmuş, aday gösterildiği takdirde insanların sahipleneceği, memleketin selamete çıkmasıyla ilgili çözüm projelerine sahip, bu konuda irade ortaya koyabilecek ve iradesinin arkasında durabilecek kararlılıktaki kişilerin siyasette yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Türkiye Cumhuriyeti büyük devlet Türk Milleti de büyük millettir. Hiçbir güç bu Devlet’e diş geçiremez.  Bunun içinde bu seçimde kullanacağımız sloganımız “BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ. BİZ NEFES ALDIKÇA BU VATAN BÖLÜNMEZ” olacaktır.”

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.