DOLAR 32,5889 % 0.35
EURO 34,7978 % 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 % 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 % 0,61
BITCOIN 2.112.218 4.904
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ATEŞ ÇOĞUNLUK TAMAM DERSE ADAY OLURUM

Son Güncelleme :

17 Aralık 2015 - 16:07

/ kez okundu.
ATEŞ ÇOĞUNLUK TAMAM DERSE ADAY OLURUM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

26 Aralıkta seçime gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde mevcut İl Başkanı Esat Şengül’e ciddi anlamda ilk rakip Ünal Ateş oldu. Onikişubat ilçe Başkanı Ünal Ateş, İl kongresine sayılı günler kala İl Başkanlığı için yüksek ihtimal aday olabileceğini duyurdu.

Çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirten Ünal Ateş, gazetemize partisinin il kongresi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haftasonunu kırsal ilçelerde ve mahallelerde ev ziyaretleriyle geçirdiğini söyleyen Ateş; “Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Mahalle toplantılarına önem veriyorum. Bu anlamda seçim startını şimdiden verdik. Son 1 ay kala seçim çalışması yapmak yeterli değil. Parti olarak Kahramanmaraş’ta iyi sonuçlar almak istiyoruz ve bunun için bugünden itibaren çalışmalarımızı başlattık” dedi.

‘HEDEFLERİMİZ VAR’

“Kendimize hedefler koyduk. Verdiğimiz sözler var, bunları yerine getirmek için çok çalışmamız gerekiyor” diyen Ateş, çalışmalarını herhangi bir makam mevki beklentisi gütmeden yaptığını belirtti. Ateş şöyle devam etti: “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bana nerde ihtiyacı varsa ben oradayım. Partimin faydasına olan işlerde her zaman ben de olmak isterim. Herhangi bir makam mevki için asla burada değilim. Bu partide 21 yıldır çalışıyorum. Bugüne kadar parti içerisinde kimsenin adamı olmadım bundan sonra da olmayacağım. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin adamıyım, sadece partimin neferiyim. Sadece ve sadece partim için çalışırım.

“ÇOĞUNLUK TAMAM DERSE ADAY OLURUM”

İl başkanlığı adayları içerisinde adı geçen ve delegasyonun içinde de bu konuda kendisine yoğun istek olduğunu ifade eden Ateş, kendisini göreve layık görenlere teşekkür etti. Ateş; “Bu güne kadar siyaseti hep tabanla yaptım, hep iç içe partililerimle yaptım. Asla bu güne kadar üç beş kişiyle oturup konuşarak karar almadım. Çoğunluğa uyacağım ve ona göre başkanlık konusunda karar vereceğim” diyen Ateş, çoğunluğun da kendisinin adaylığını desteklediğini belirtti. “İbreler adaylığımı gösteriyor, değerlendirme yapacağım” dedi.

“ÇALIŞKAN VE BAŞARILI BİR KADRO HAYAL EDİYORUM”

Özlem duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi kadrosu; genç, güçlü, çalışkan ve pırıl pırıl bir kadro. Proje üretebilen, ulusal bazdasiyeset yapabilen, genel merkeziyle uyumlu çalışan, Kahramanmaraşlıyı tanıyan, halkın sorunlarına vakıf ve sorunlara çözüm üretebilen bir kadro. Dargınların bir kenara bırakılarak tüm partililerin tek yumruk olduğu, başarı için hep eraber el ele çalıştığı bir kadro hayal ediyorum. Bu işin böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

“ONİKİŞUBAT’IN BAŞARISI İL GENELİNE YAYILMALI”

Cumhuriyet Halk Partisi kedi içerisindeki birliği sağlarsa Kahramanmaraş’ta başarının kendiliğinden geleceğini düşünüyorum. Onikişubat ilçesi bugün oyunu 5′ katladı. Bu bizim göreve geldiğimizden beri kararlı ve azimli olmamızdan kaynaklandı. Tabi burada genel merkezimizin uyguladığı doğru poitikalar da etkili oldu. Biz genel merkezin duruşunu Onikişubat ilçesinde halka iyi aktardığımızı düşünüyorum. Biz emek sarfettik ve karşılığını da alıyoruz. İlçe kongresinde delegasyon oldukca yoğun teveccüh gösterdi ve oy verdi.

“ÇALIŞMA PLANIMIZ HAZIR”

Her zaman ifade ediyorum; Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongrelerinde her şey tartışılır ve görüşülür. Çözümler bulunmaya çalışılır, fikirler yarışır ama kongre bittiği zaman herşey o salonda kalır. Ondan sonra herkes birlik ve bütünlük içerisinde çalışmaya devam eder.  Onikişubat’taki başarının il geneline yayılması çok önemli. Yenilenmiş bir kadro ile partimizin Kahramanmaraş’ta yoluna devam etmesi için ilçelerde kongrelerimiz yapıldı. Ben ilçe teşkilatlarımıza çok güveniyorum. İlçe başkanlarımız fedakar ve çalışkan insanlar. Ciddi çalışma planları hazırladık.  Partimizin önümüzdeki dönemde çok başarılı olacağını düşünüyorum. Her ilçe için özel çalışma planlarımız var. İlk hedefimiz de yerel seçimlerde ciddi bir başarı sağlamak. Akabinde genel seçimlerde pariyi çok iyi yerlere taşımak istiyorum.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.