DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
GRAM ALTIN 2.247,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.674,58 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti, Emniyet Müdürü Cebeloğlu’nu ziyaret etti

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2020 - 6:37

/ kez okundu.
Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti, Emniyet Müdürü Cebeloğlu’nu ziyaret etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti’den Emniyet Müdürü Cebeloğlu’na ziyaret!

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu ziyaret etti.

Niğde İl Emniyet Müdürü iken Resmi Gazete yayınlanan kararname ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanan Salim Cebeloğlu’na Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanı İbrahim Baykut, yönetim kurulu üyelerinden Serkan Ercümet Kuzu, Seval Akçöp, Ali Keklik ve Barbaros Burak Vanlı nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette emniyet müdürü Cebeloğlu, Kahramanmaraş’a yabancı olmadığını ve lise öğretimini Pazarcık’ta okuduğunu söyledi. Salim Cebeloğlu ayrıca şehirde modifiye araçlara ve abartılı egzoz kullanan kişiler göz açtırmayacaklarını kaydetti.

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanı İbrahim Baykut ise ev sahipliğinden dolayı yönetim adına Cebeloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonrasında ise günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.