DOLAR 32,4782 % -0.07
EURO 34,8566 % -0.46
GRAM ALTIN 2.441,17 % 0,20
ÇEYREK A. 3.991,31 % 0,20
BITCOIN 64.029,94 -0.925
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLLERİNDEN CHP’Lİ İNCE’YE TEPKİ

Son Güncelleme :

14 Kasım 2017 - 5:58

/ kez okundu.
AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLLERİNDEN CHP’Lİ İNCE’YE TEPKİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dilipak, “İnsanı kılık-kıyafeti ile yargılamak ve ötekileştirmek, küçümsemek CHP’nin geleneksel zihniyetinin düşünce yapısının dışa vurumudur”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, “İnsanı kılık-kıyafeti ile yargılamak ve ötekileştirmek, küçümsemek CHP’nin geleneksel zihniyetinin düşünce yapısının dışa vurumudur” dedi.

Dilipak, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi eleştirdi. Dilipak, Kahramanmaraş milletvekilleri olarak İnce’yi kınadıklarını belirterek, “Ege’de efe kıyafeti, Orta Anadolu’da seymen kıyafeti, Karadeniz’de keşan, peştamal ve ihram, Güneydoğu’da poşu, Trakya’da bindallı, pantol, serace, Erzurum’da zığva, Kahramanmaraş’ta çete kıyafeti giyilir. Bunları bilmeyenden siyasetçi mi olur? Bunları bilmeyenden milletvekili mi olur? Bunları bilmeyenden lider mi olur? İnsanı kılık-kıyafeti ile yargılamak ve ötekileştirmek, küçümsemek CHP’nin geleneksel zihniyetinin düşünce yapısının dışa vurumudur” değerlendirmesini yaptı.

Dilipak, milletin örfüne, adetine ve geleneklerine bağlılığının CHP’yi neden rahatsız ettiğini sorgulayarak, “Kahramanmaraşlı dondurmacı dondurmasını satarken, kurtuluş mücadelesini canlı tutmak için o ruhla dondurmasını satar. ve herkes çete elbisesi giymiş bu kişileri sever, saygı duyar” ifadelerini kullandı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.