DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

17 OKULA “GELECEK KÖPRÜSÜ”

Son Güncelleme :

26 Şubat 2019 - 13:41

/ kez okundu.
17 OKULA “GELECEK KÖPRÜSÜ”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İstanbul Biruni Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu’nun geleneksel olarak düzenlediği “Gelecek Köprüsü” projesi kapsamında bu seneki rotası Kahramanmaraş’tı.

Projenin koordinatörlüğünü yürüttüğü İstanbul Biruni Üniversitesi PDR son sınıf öğrencileri Ayşenur Aydın ve Mustafa Kaçmaz’ın 4 aylık çalışmaları sırasında, LCW, İstanbul Sultangazi ve Bahçelievler Belediyeleri, İstanbul Valiliği sponsorluğunda, Ilıca İmam Hatip Orta Okulu Müdür İbrahim Karalar ve Ilıca Gençlik ve Tanıtım Derneği’nin lojistik desteği Kahramanmaraş Ilıca bölgesinde 16 ilk ve ortaokul, 1 liseyi kapsayan 1000 öğrenciye giyim, kırtasiye ve kitap yardımında bulunuldu.

Biruni Üniversitesi’nde PDR Topluluğu’nun düzenlediği kermesten elde edilen gelirlerle projenin Türkoğlu ayağında Ceceli İlkokulu Anasınıfı’nın yenilenmesi ve 54 öğrenciye giyim, kitap, kırtasiye ve eğitsel oyuncak yardımında bulunuldu.

Proje gerçekleştirilirken hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözleri yaşarttı. Gelen yardımlara karşı bölge halkı ve okul öğretmenlerinin memnuniyetleri ve teşekkürleri İstanbul’dan gelen ekibin yüzünü güldürdü.

İstanbul ekibi tarafından yapılan açıklamda; “Projenin sürecinde desteklerini esirgemeyen Ilıca Gençlik ve Tanıtım Derneği başkanı Mustafa Kaçamaz’a ve dernek üyelerinden Yakup Kaydı, Orhan Torun, Numan Koca, Feyzullah Kayan ve Mehmet Uzun’a, Ilıca İmam Hatip Ortaokulu müdürü İbrahim Karalar’a, PDR topluluk başkanı Ayşenur Aydın ve topluluk üyelerine gönülden teşekkür ederiz.” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.