DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.797 -0.336
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Zengin: “Tüm Şehirlere Örnek Olacak Çalışmalar Yapılıyor”

Son Güncelleme :

19 Şubat 2022 - 10:20

/ kez okundu.
Zengin: “Tüm Şehirlere Örnek Olacak Çalışmalar Yapılıyor”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Zengin: “Tüm Şehirlere Örnek Olacak Çalışmalar Yapılıyor”
Halk otobüsçüleri temsilcileri ve oda başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “Toplu Taşıma esnafımıza aylık 5 bin 500 TL destek veriyoruz. İlave olarak akaryakıt fiyat farkını da karşılayacağız. Bu çalışmamız Türkiye’de bir ilk” ifadelerini kullanırken;
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zengin, “Kahramanmaraş’ta diğer belediyelere öncülük edecek çalışmaların hayata geçirildiğine şahit olduk” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından oda başkanları ve bölge şehirlerde faaliyet gösteren halk otobüsü temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi. Mado Evi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, İç İşleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, MKYK Üyesi Mustafa Yel, AK Parti Milletvekili Cihat Sezal, ilçe belediye başkanları ile oda başkanları yer aldı.

Başkan Güngör Yanımızda
Toplantıda konuşan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, “Özellikle şoför esnafımız pandemi döneminin başında pek çok sıkıntı yaşadı. Ancak sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmadı, hep destek oldu. Şoför esnafımıza araç başı aylık maddi destek sağlandı. Bu da adeta şoför esnafımıza can suyu oldu. Şimdi de şoförlerimiz akaryakıt fiyatlarından dolayı sıkıntı çekmeye başlamıştı. Ancak yine Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör şoför esnafımızın yardımına koştu. Artık akaryakıt fiyatlarındaki fark Büyükşehir Belediyemiz tarafından ödenecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere bu süreçte esnaflarımızdan desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Uyum İçerisinde Çalışıyoruz
Şehirde faaliyet gösteren tüm esnaf odalarıyla uyum içerisinde çalışıldığını vurgulayan Başkan Güngör, “Salgın sürecinden bu yana esnafımızı hiç yalnız bırakmadık. Halk otobüsü esnafımıza ilk aylık destek açıklayan Büyükşehir Belediyesi olduk. Desteklerimiz sürüyor. Şu anda araç başı 5 bin 500 TL desteğimiz var. Yine örnek olacak bir çalışmayı daha hayata geçirdik. Şoför esnafımızın aylık akaryakıt fiyat farkını da ödeyeceğiz. Meclisimizden kararı aldık. Şehrimize, esnafımıza hayırlı olsun. Tüm esnaf odalarımızla birlikte şehrimiz için uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’tan Örnek Proje
Kahramanmaraş’ta esnafa ilişkin sağlanan desteklerin diğer belediyelere örnek olması gerektiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, “Bugün özellikle şoför esnafımızın taleplerini dinlemek için buradayız. Özellikle saha ziyaretlerimizde esnaflarımızla bir araya gelmeye ve onlarla istişareler yapmaya gayret gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, vatandaşlarımızın ve esnafımızın sorunlarını çözmek ve taleplerini karşılayabilmek için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ta özellikle şoför esnaflarına ilişkin sağlanan desteklerden bahsetti. Kahramanmaraş’ta diğer belediyelere öncülük edecek çalışmaların hayata geçirildiğine şahit olduk. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibini kutluyorum” dedi. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından sektör temsilcilerinin talep ve önerileri dinlendi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,4971

SATIŞ

32,5038

FARK

% 0.08
Dolar EURO

ALIŞ

34,5977

SATIŞ

34,7826

FARK

% -0.12
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,0487

SATIŞ

40,2943

FARK

% -1.04
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,6775

SATIŞ

35,7169

FARK

% 0.28
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,6285

SATIŞ

23,6502

FARK

% 0.21
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.998,29

SATIŞ

4.086,73

FARK

% 0,61
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.498,93

SATIŞ

2.499,53

FARK

% 0,61
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.112.797

DEĞİŞİM

-0.336

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER