DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YOLDA KALAN VATANDAŞLARA BAŞKAN’DAN ÇORBA İKRAMI

Son Güncelleme :

19 Ocak 2018 - 6:49

/ kez okundu.
YOLDA KALAN VATANDAŞLARA BAŞKAN’DAN ÇORBA İKRAMI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramamaraş – Kayseri Karayolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlar, AK Parti Göksun İlçe Başkanlığına sığındı.

Kahramanmaraş Kayseri yolunda sabah saatlerinden bu yana kar yağışı ve tipi etkisini sürdürürken, birçok araç yollarda kaldı. Tekir ve Göksun mevkiinde mahsur kalan vatandaşlar, AK Parti Göksun İlçe Başkanlığına sığındı. Çok sayıda araç, tır ve yolcu otobüsünün yolda kaldığını belirtilirken, Göksun İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada sığınan vatandaşlara çay, çorba, meyve suyu ve kek ikramında bulunulduğu söylendi.

İlçe Başkanlığına sığınan yolcular ise, yoğun tipi ve kar nedeniyle yolda mahsur kaldıkları için restorana sığındıklarını ifade ettiler.
İlçe Başkanlığına sığınan vatandaşlar, yolun kısmen açılmasının ardından yollarına devam ettiler.

,

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.