DOLAR 32,5823 % 0.15
EURO 34,9879 % -0.11
GRAM ALTIN 2.432,51 % -0,15
ÇEYREK A. 3.977,15 % -0,15
BITCOIN 64.082,00 -0.737
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yol Kapatan PKK’dan Askere Hain Tuzak: 3 Şehit

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2015 - 15:40

/ kez okundu.
Yol Kapatan PKK’dan Askere Hain Tuzak: 3 Şehit
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dün Dağlıca’dan gelen 3 şehit haberiyle yıkılanTürkiye bugün Bingöl’den kara haberle bir kez daha sarsıldı. Bingöl’ün Karlıova İlçesi HacılarMevkii’nde askeri zırhlı araç geçerken PKK’lı teröristlerin yola önceden döşedikleri patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu ilk gelen bilgilere göre saldırıda Astsubay MuhammedGürlek, Uzman Çavuş Musa Saydam ve Uzman Çavuş Haşim Dirik şehit oldu. Saldırıda 6 asker de yaralandı.

Yaralı askerler hastanede tedavi altına alınırken, güvenlik güçleri PKK’lı saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

KUMANDA İLE PATLATTILAR

Edinilen bilgilere göre, Karlıova ilçesinde, Hacılar ile Su Durağı köyleri arasında yol kesenPKK’lıların yakalanması için bölgeye zırhlı araçlarla asker sevkiyatı yapıldı. Bu sırada bir askeri aracın geçişi sırasında yola döşenmiş mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı.

YARALI 9 ASKER HASTANEYE KALDIRILDI, 3’Ü ŞEHİT OLDU

Patlamada 9 asker yaralandı. Yaralı askerler Bingöl Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yaralı askerlerden 1 astsubay ile 2 uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi. Diğer yaralı askerlerin ise tedavileri sürüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.