DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yitiksöz ve Evelahir’in Yeni Sayısı Okurlarıyla Buluştu

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2022 - 13:41

/ kez okundu.
Yitiksöz ve Evelahir’in Yeni Sayısı Okurlarıyla Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz ve Evelahir dergilerinin yeni sayılarını okurlarla buluşturdu. Pek çok noktadan ücretsiz olarak temin edilebilen eserlere e-dergi formatıyla Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden de ulaşılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz ve Evelahir dergilerinin yeni sayılarını okurlarla buluşturdu. Şehrin kültür – sanat dergisi olan Evelahir’in yeni sayısında Kahramanmaraş’ın tarihindeki önemli şahsiyetler, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen kültür sanat faaliyetleri ve Kahramanmaraşlı milli sporcuların tarihi başarıları gibi pek çok konu farklı açılardan ele alınıyor. Edebiyat ve düşünce dergisi olan Yitiksöz’de ise; Hüseyin Burak Us, Mehmet Aycı, Cengizhan Konuş, Nadir Aşçı, Hüseyin Cömert, Segâh Gümüş ve Yeprem Türk gibi birbirinden usta yazarların kalemlerinden dökülmüş eserler yer alıyor. Dergilerin yeni sayıları Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi ve Necip Fazıl Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor. Ayrıca okuyucular, Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz, Evelahir, Berdücesi ve Müşterek dergilerinin aktüel ve geçmiş sayılarına da e dergi formatında https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi ve https://www.marastaedebiyat.com/belediye-yayinlari adresi üzerinden ulaşabiliyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.