DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yılmazcan: “Pazarcık için tüm gücümüzle çalışacağız!”

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2019 - 11:09

/ kez okundu.
Yılmazcan: “Pazarcık için tüm gücümüzle çalışacağız!”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla ‘Pazarcık Gençlik Buluşması’ gerçekleştirildi.

Pazarcık Belediyesi sponsorluğunda organize edilen ‘Pazarcık Gençlik Buluşması’ Atatürk Parkında düzenlendi. Programa Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Kahramanmaraş Valiliği Özel Kalem Müdürü Afşin Gül, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazarcık gençlik Festivalinde; Anadolu Rock dinletisi, Graffiti Gösterisi, Rap Müzik dinletisi, Beatbook dinletisi, Parkur gösterisi ve Paten Kakay gösterisi yapıldı.

“En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır”

Madde bağımlılığı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan: “33 yıl Pazarcık ilçemizde görev yaptım. Bu süre içerisinde gençlerimizi kötülüklerden korumak için bütün gücümle çalıştım. En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimizi kötülüklerden alıkoymamız lazım. Hepimiz madde bağımlılığı konusunda duyarlı olmalıyız. Bizlerde anne babayız, bizlerinde çocukları var. Gençlerimize rehber olmamız lazım. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmamız lazım. Bizler yerel yöneticiler olarak gençlerimizin elinden tutmamız lazım. Yerelde gençlerimizi madde bağımlılığından uzak tutmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem vermemiz gerekiyor. Biz Pazarcık Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

“Çevre yolu Pazarcık için bir dönüm noktası!”

Pazarcık’ta yürütülen Güney Çevre Yolu ile ilgilide konuşan Başkan Yılmazcan: “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal bey başta olmak üzere milletvekillerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Çevre yolu Pazarcık için bir dönüm noktası, bir kazanım olacak inşallah. Pazarcık’ın çehresini değiştirecek. Çevre yolumuzun biri 11 km, diğeri de Narlı Kavşağından başlayarak Çağlayancerit yol ayrımına kadar 44 km. toplam 55 km’lik sıcak asfalt yolumuzun çalışmaları başladı. Biz 15 gün önce ilk kazmayı vurduk ama önümüzdeki günlerde tüm vekillerimizin katılımıyla resmi törenimizi gerçekleştireceğiz. Pazarcık çevre yolu Allah’a hamd olsun ki bizlere nasip oldu. Bu projenin tamamlanması için ve Pazarcık için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.