DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YEŞİL DALGA YAYILIYOR

Son Güncelleme :

05 Kasım 2015 - 15:30

/ kez okundu.
YEŞİL DALGA YAYILIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafikteki tıkanıklığı önlemek adına uygulamaya koyduğu yeşil dalga sinyalizasyon sistemini yaygınlaştırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından uygulanan yeşil dalga sinyalizasyon sistemi daha önce Şekerdere Bulvarında uygulanıyordu.

Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yeşil dalga sinyalizasyon sistemi Tekerek Bulvarı’nda da uygulanmaya başladı.

Konu ile ilgili Trafik Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Şekerdere Bulvarından sonra Tekerek Bulvarında yeşil dalga sinyalizasyon sistemi uygulamaya geçmiştir. İsmail Karaokur Bulvarı, Süha Erler Lisesi önündeki kavşaktan Bahçeci Hoca Bulvarı ile Barbaros Caddesi kesişimin de bulunan kavşağa kadar gidiş-geliş yerinde 50 km/s ile yeşil dalga sinyalizasyon sistemi kurulmuştur. Vatandaşlar araçları ile Süha Erler Lisesi önündeki kavşaktan yeşil ışıkta geçip 50 km/sn hız ile ilerlerlerse 3 kavşakta daha yeşil ışıkta geçerler” denilerek bilgi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.