DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.097.313 -1.531
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA İLERLİYORUZ

Son Güncelleme :

03 Nisan 2015 - 6:22

/ kez okundu.
YENİ TÜRKİYE YOLUNDA İLERLİYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Uzman Doktor İrfan Karatutlu; “Başkanlık sistemini Türkiye’ye taşımamız lazım. Dün askeri vesayetle mücadele ediyorduk, bugün ise paralel yapısıyla. Bizim mücadelemizin aslı yeni Türkiye’nin inşasıdır” dedi.

Kahramanmaraş kamuoyu 7 Nisan’da açıklanacak milletvekili aday listesini büyük bir merakla beklerken, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürüdüren İrfan Karatutlu; yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Öncelikle terör saldırında şehit olan savcımız Mehmet Selim Kiraz’a Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ve bir gün sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyorum. Teröristler akıttıkları kanlarda boğulmuşlardır.”

“YENİ TÜRKİYE YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Milletvekili aday listesinde yer alması beklenen AK Partili İrfan Karatutlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Geçmişten aldığımız her ders geleceğe uzanan bir ışıktır. Millet; her türlü etnik unsuru aynı çatı altında toplayan kavramın adıdır. Bize düşen son nefesimize kadar Hakk’ı anlatmaktır. Coğrafyalar, ülkelerin kaderidir. Bu coğrafyada var olmak için kudretli olmak tarihi bir gerekliliktir. Gölgelerin üstümüze geldiği en zor zamanlarda güneşin doğuşuna binlerce kez şahit olduk. Medeniyet; bir durum değil bir hareket, bir liman değil bir yolculuktur. Bizim medeniyetimiz; perspektifi kadim ile moderni, millî ile bölgesel ve evrensel olanı birleştirme medeniyetidir; yeni bir medeniyet tasavvuru arayışıdır. Demokrasimiz bir inşa süresi yaşamış, ekonomimiz yeni bir kalkınma hamlesi ile taçlandırılmıştır. Bütün bunların hepsi AK Parti Hareketi ile birlikte yeni bir evreye geçmiştir. Sürekliliğimiz devlet geleneğimizden ve millî kültürümüzden kaynaklanır. Bu ilkelerden hiçbir şekilde taviz verilemez.”

“Başkanlık sistemini Türkiye’ye taşımamız lazım”

“Dün askeri vesayetle mücadele ediyorduk, bugün ise paralel yapısıyla. Bizim mücadelemizin aslı yeni Türkiye’nin inşasıdır. Eski Türkiye’nin bütün parazitlerini temizlemek, siyasi iradenin boynunun borcudur. Artık yeni Türkiye yolunda ilerliyoruz. Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi ertelenmez bir ihtiyaç haline geldi. AK Parti hareketi, konjektürel şartlarda çıkmış bir siyasi hareket değildir, köklü bir devlet geleneği içinde ortaya çıkmış ve bu köklü devlet geleneğini inşaa etmek üzere yola çıkmış bir kadrodur. Anayasamızda bir felsefe var; ‘Devletin ülkesi ve milleti’ diye başlar. Oysa dünyanın gidişatı ve Türkiye’nin artık reformu, dönüşümü milletin ve devleti ve ülkesi yönündedir. Her attığımız adım bizi bir önceki adımdan daha ileri götürdü. Hem demokratik, hem siyasal, hem ekonomik, hem de sosyal açıdan. Bu vesile ile Kahramanmaraş halkına selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde her zamanki gibi zafer AK Parti’nin olacaktır

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.