DOLAR 32,3374 % 0.17
EURO 35,1807 % -0.04
GRAM ALTIN 2.240,36 % -0,14
ÇEYREK A. 3.663,00 % -0,14
BITCOIN 2.149.726 -5.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yeni Normal Süreçte Denetimler Artırıldı

Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 15:27

/ kez okundu.
Yeni Normal Süreçte Denetimler Artırıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeniden Kontrollü Normalleşme’ sürecinin devreye girmesiyle denetimlerini artırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Zabıta ekipleri ‘Yeniden Kontrollü Normalleşme Süreci’ denetimlerini artırdı. Toplu taşıma araçlarındaki maske, mesafe ve temizlik uygulamaları sıkı takip altına alındı. Şehir merkezinde gerçekleştirilen toplu taşıma denetimlerinde yaklaşık 40 otobüs hattında seyreden araçların yolcu sayısı, dezenfektan ve maske kullanımları denetlendi. Denetimlerde, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 3514 Sayılı Genelge kapsamında yeniden faaliyete giren iş yerlerinin de yer alacağı belirtiliyor.

Hemşehrilerimiz Kurallara Uyuyor

Emniyet güçleriyle birlikte gerçekleşen denetimlerde halk sağlığının korunması adına kurallara uymayan kişilere cezai işlem uygulanıyor. Zabıta Dairesi Başkanlığı’ndan düzenlenen denetimlere ilişkin, “Emniyet güçlerimizle iş birliği içinde denetimler gerçekleştiriyoruz. Denetimlerimizde, hemşehrilerimizin büyük ölçüde kurallara uymasından memnuniyet duyuyoruz. Yeniden Kontrollü Normalleşme sürecinde, tedbir kurallarının toplu alanlarda uygulanmasınınsalgının seyrini de aşağı yönlü olarak değiştireceğine inanıyoruz” açıklaması yapıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.