DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yedikuyular’a Satış Evleri Yapılıyor

Son Güncelleme :

08 Kasım 2019 - 6:50

/ kez okundu.
Yedikuyular’a Satış Evleri Yapılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi girişinde yer alan satış yerlerindeki düzensizliği ortadan kaldırıyor. Bölgeye satış evleri inşa ediliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları kapsamında çalışmaların devam ettiğini açıklamıştı. Bu kapsamda bölgeye ulaşım sağlayan arter tamamen asfaltla yenilenirken, tesislerin girişinde düzensiz bir şekilde yer alan aperatif satış yerlerinin yerine yeni satış evleri inşa ediliyor.

Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yedikuyular Kayak Merkezi ve Bertiz mahallelerine ulaşım sağlayan arterde öncelikle dolgu çalışmamızı gerçekleştirdik. Ardından başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Yine bölgedeki çalışmalarımız kapsamında eski aperatif satış alanlarını kaldırdık. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hijyenik bir ortamda hizmet sağlamak için yeni satış evleri inşa ediyoruz. Bölgenin zemin ve dolgu düzenlemesini gerçekleştirdik. Kısa süre içerisinde de satış evlerimizin imalatını tamamlayacağız” ifadeleri kullanıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.