DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yazıcıoğlu’nun Bacanağına FETÖ Gözaltısı

Son Güncelleme :

24 Ağustos 2016 - 10:19

/ kez okundu.
Yazıcıoğlu’nun Bacanağına FETÖ Gözaltısı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, FETÖ operasyonu kapsamında Fethullah Gülen ile aynı medresede okuyan ve arkadaşı olan B.G. ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun bacanağı doktor R.A. dahil 24 kişi gözaltına alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonda aralarında Fethullah Gülen ile aynı medresede okuyan ve arkadaşı olan B.G. ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun bacanağı doktor R.A.’nın da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY’ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla polis tarafından sabah saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

24 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen ile aynı medresede okuyan ve arkadaşı olan B.G. ile Muhsin Yazıcıoğlu’nun, daha önce de il imamı olduğu belirtilen RüstemÇetinkaya’ya yurt dışındayken Kahramanmaraş’taymış gibi sağlık raporu verdiği iddiasıyla gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan bacanağı doktor R.A.’nın da bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

Evlerinde arama da yapılan şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirilip sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyon devam ediyor.

Fotoğraftaki Muhsin Yazıcıoğlu’nun Bacanağı R.A.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.