DOLAR 32,5674 % 0.06
EURO 34,8749 % 0
GRAM ALTIN 2.435,42 % 0,22
ÇEYREK A. 3.981,91 % 0,22
BITCOIN 66.754,00 0.663
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YAVUZ DONAT,SERDAR ZABUN’U ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

13 Haziran 2017 - 11:52

/ kez okundu.
YAVUZ DONAT,SERDAR ZABUN’U ZİYARET ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Biz dizi temasta bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ulusal ve yerel ölçekte ekonomik ve sosyal meseleler hakkında görüş ve alışverişinde bulunulan toplantıda, yatırım, üretim ve istihdam alanındaki gelişmeler başta olmak üzere Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal durumu ve sorunları ile büyümeye katkıları gibi birçok konu masaya yatırıldı.

Toplantıda kent ekonomisi ile ilgili raporlar sunan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, toplantı sonrasında ise Yavuz Donat’a Kahramanmaraş’a özgü ürünler ile sim sırma işi masa örtüsü hediye etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.