DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.750,00 -1.154
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

YAŞLI KADIN ÇATI KATINDAN BOŞLUĞA DÜŞTÜ

Son Güncelleme :

03 Kasım 2016 - 7:49

/ kez okundu.
YAŞLI KADIN ÇATI KATINDAN BOŞLUĞA DÜŞTÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Elbistan’da meydana gelen olayda kış ekmeği yapmak için çıktığı çatı katında hava boşluğunu kapatan levhanın kırılması sonucu 8 metre yükseklikten aşağı düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Sert bir şekilde yere çakılan kadın olay yerinde can verdi.

Malatya Caddesi Küçükler Ocakbaşı karşısında bulunan Emek Apartmanında meydana gelen korkunç kazada 65 yaşındaki Hüsnüye Yaşar hayatını kaybetti. 4 katlı binanın çatısında kış ekmeği yapmak için temizliğe çıkan talihsiz kadın, hava boşluğunun üzerini kapatan levhanın basma sonucu kırılmasıyla 8 metre yükseklikten aşağı düştü. Hüsnüye Yaşar, şiddetli çarpmanın etkisi ile kaza yerinde hayatını kaybetti.

Şiddetli çarpmanın çıkardığı ses üzerine kaza yerine gelen komşuları 65 yaşındaki kadının cansız bedeni ile karşılaştılar. Kaza yerine gelen polis uzun süre incelemelerde bulundu. Kazanın meydana geldiği sırada evde eşini bekleyen 75 yaşındaki talihsiz kadının hasta kocasına acı haber bir türlü verilemedi.

Yapılan incelemelerin ardından Hüsnüye Yaşar’ın cenazesi Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.