DOLAR 32,5116 % 0.07
EURO 34,8751 % -0.29
GRAM ALTIN 2.448,95 % 0,52
ÇEYREK A. 4.004,03 % 0,52
BITCOIN 64.312,41 0.823
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yahya Kemal’de Minik Öğrenciler

Son Güncelleme :

22 Aralık 2015 - 16:22

/ kez okundu.
Yahya Kemal’de  Minik Öğrenciler
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Yahya Kemal’de  Minik Öğrenciler  

Mevlid Kandilini Salavat-ı Şerifelerle  kutladı.

 

 “.. O, Allah’ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur.”

(Ahzâb Suresi 40. Ayet-i Kerime)

 

                     Yahya Kemal İlkokulu Peygamber Efendimiz (sas)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan 12 Rebi’ül-evvel 1437, 22 Aralık 2015 Salı günü, Saat: 12.00’de Yahya Kemal İlkokulu Toplantı salonunda kandil programı tertip etti.

IMG_0099 IMG_0182

Derya Yıldız’ın sunumunu yaptığı Mevlid Kandili programı,   Kur’an-ı Kerim ve Türkçe meali ile başladı.

Açış konuşmasında Okul Müdürü Hüseyin Yılmaz; 8 milyar insanlık alemi içerisinden Müslüman olmakla şereflendirilen 2 Milyar insanın içerisinde olmayı nasip eyleyen Rabbime çok teşekkür ederiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV)  efendimiz doğduğu andan itibaren Ümmeti için iyi dileklerde bulunmuş ve bizlerde o güzel grubun içerisindeyiz.

Okul Müdürü Yılmaz; Peygamber Efendimiz (sas)’in dünyayı teşriflerinin hicri olarak kutlanması ve bu durumun farkındalık meydana getiren orijinal bir çalışma olmasının ve bu çalışmanın yoğun ilgi görmesi bizleri sevindirmiştir, dedi.

 

 Mevlid 1437 etkinliği kapsamında başlatılan “8 milyar salavat-ı şerife” kampanyası okulumuz öğrenci ve velileri arasında yoğun ilgi gördü ve 8 milyar salavat-ı şerife” kampanyasında en fazla salavat okuyan öğrenci ve velilerimiz ödüllendirildi.

İlahiyatçı Kemal Kara tarafından  tüm insanlar için örnek olan Son Peygamber Hz. Muhammed (sas) efendimizin  Sünnetinin hayatımıza tatbiki örneklerle anlatıldı.

Salavat-ı şerife ve ilahilerin icra edildiği programda semazenler yoğun ilgi gördü.

Medine Yılmaz tarafından def eşliğinde söylenen “Bir güneş doğdu” ilahisi katılımcılar  tarafından huzur içerisinde dinlendi.

Çekilen Salavat-ı Şerifelerin  duası Yasin Kamalak tarafından yapıldı. Program hep beraber söylenen  salavatlarla son buldu. Programda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

    

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.