DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Yahya Kemal, Beyaz Birinci

Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 9:08

/ kez okundu.
Yahya Kemal, Beyaz Birinci
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan okullara “Beyaz Bayraklar ve Plaketler” düzenlenen bir törenle Halk sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda verildi.

Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı; ilçemiz Beyaz Bayrak çalışmasında 25 okulumuz ile güzel bir başarıya imza attı. Biz istiyoruz ki tüm okullarımız temizlik ve hijyen konusunda belirlenen kriterleri sağlayarak beyaz bayrak almaya hak kazansınlar. Beyaz Bayrak alan okullarımız ise Beslenme Dostu Okul olsunlar. Bizim için en önemli yatırım insanımıza yapılan yatırımdır. Bu vesile ile Beyaz Bayrak alan okullarımızın idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerini tebrik ediyorum, dedi.

 

Yahya Kemal İlkokulu Okul Müdürü Hüseyin Yılmaz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Veli ve öğrencilerimiz kırsal bölgelerden gelerek mahallemize yerleşmiş ve asgari maaşla geçinen insanlardan oluşmasına rağmen idari ve öğretmen kadromuz okulumuzun eğitimde olduğu gibi temizlik ve hijyen hususunda da önder ve öncü okul olması için taşın altına elini koymuşlar ve Beyaz Bayrak’ı almayı hak ederek mutlu sona ulaşmışlardır. Okulumuzun, İlimizde eğitim anlamında akla gelen ilk okul olması için yenilikleri takip ediyor, uygulanabilecek olan projelerimizi uyguluyoruz ve bu anlamda da geçen yıl 11 proje ile katıldığımız “Eğitimde İyi Örnekler Projesinde”  2 projemiz ile ilimizde “Örnek Okul” olarak gösterildik. Başarılar öğretmenimizi, velimizi ve öğrencilerimizi mutlu ediyor, çalışma azmimizi artırıyor, dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.