DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Veysi Kaynak Başkanlıksa Başkanlık

Son Güncelleme :

14 Kasım 2016 - 7:04

/ kez okundu.
Veysi Kaynak Başkanlıksa Başkanlık
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, MHP’nin desteğiyle Anayasa’yı değiştireceklerini savunarak, “Başkanlıksa, Başkanlık. Bu millet en doğruyu bilir çünkü. O köprünün altından çok sular aktı. 2007’de bu meclise Cumhurbaşkanı seçtirmediğinizde düşünecektiniz asıl hangi hatayı yaptığınızı” dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından kentte 284 milyon lira harcamayla yaptırılan ve yapılacak tesislerin toplu açılışı ile temel atma törenine katıldı.

‘GAZİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’

Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Kaynak 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanları anarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da darbe girişiminde gazi olduğunu savundu. Veysi Kaynak, “Bizim 15 Temmuz’da gerçekten çok fazla kahramanımız var, çok fazla gazimiz var ama, ben bundan sonra Cumhurbaşkanımızı da, ümmetin ve milletin liderini de ‘Gazi Recep Tayyip Erdoğan’ olarak anacağım” dedi.

‘BAŞKANLIKSA, BAŞKANLIK’

MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin desteğiyle Anayasa’yı değiştirerek Türkiye’nin kazanımları hanesine yazacaklarını savunan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak sözlerini şöyle sürdürdü: “Terörle mücadele edeceğiz, ülkemizi kalkındıracağız ve Anayasa’yı değiştireceğiz. Başkanlıksa Başkanlık. Bu millet, en doğruyu bilir çünkü. O köprünün altından çok sular aktı. 2007’de bu meclise Cumhurbaşkanı’nı seçtirmediğinizde düşünecektiniz asıl hangi hatayı yaptığınızı. İşte millet kendi Başkanını, kendi Cumhurbaşkanını seçti ve arkasında dimdik 15 Temmuz’u savuşturdu. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nin, sayın Devlet Bahçeli’nin desteğiyle Anayasa’yı değiştirip, milletin huzuruna getirip, Başkanlık Sistemi’ni de Türkiye’nin Allah’ın izniyle kazançları haline getireceğiz.”

Veysi Kaynak, konuşmasının ardından alandakilerden şehitler için Fatiha okumalarını istedi ve “Allah sizden razı olsun” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.