DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VATAN HASTANESİ 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Son Güncelleme :

06 Nisan 2020 - 13:45

/ kez okundu.
VATAN HASTANESİ 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ÖZEL SULAR VATAN HASTANESİ 7/24 VATANDAŞIN HİZMETİNDE
Özel Sular Vatan Hastanesi Sık Sık Dezenfekte Ediliyor
Başhekim Kemal Yüzbaşıoğlu: 7/24 Vatandaşımızın Hizmetindeyiz

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs covid-19 nedeniyle Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi başhekimi Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU 7/24 Vatandaşımızın Hizmetindeyiz dedi.

Dünya çapında Koronavirüs covid-19 nedeniyle büyük bir mücadele veriliyor diyen Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU, Bizde Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi olarak bu mücadelede üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Sağlık bakanlığımız Tedbirleri ve önlemleri çapında Özel Sular Vatan Hastanesi’de pandemi hastanesi olarak ilan edilmişti virüse karşı olan önlemlerimizi en başından beri zaten almıştık.

Şu anda’da hastanemizde genel dezenfekte işlemi yapılmakta genel olarakta zaten her gün üç kere ortak kullanım alanları kapı kolları hastalarımızın ve çalışanlarımızın temas ettiği her köşe bucak temizlenip dezenfekte ediliyor.

Biz Özel Sular Vatan hastanesi olarak 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Zaten fedakârlıktan hiç kaçmadığımız gibi Koronavirüs covid-19 sürecinde’de sağlık bakanlığımızın talimatları doğrultusunda taşın altına elini koyan yegane hastanelerden biride biziz.

Tüm birimlerimizle, yoğun bakımlarımızla, ameliyathanelerimizle, polikliniklerimizle, acilimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Bu anlamda hastanemizde hizmet veren doktorlarımıza sağlık çalışanlarımıza ve 7/24 şehrimize hizmet veren tüm sağlık personellerine teşekkür ediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.