DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vali ve Başkan taziye mesajı yayımla

Son Güncelleme :

19 Aralık 2020 - 14:08

/ kez okundu.
Vali ve Başkan taziye mesajı yayımla
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziantep’teki özel hastanede çıkan yangında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Coşkun, valiliğin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” paylaşımında bulundu.

Güngör de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yakın komşumuz Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlama ve yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de hastanede hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.