DOLAR 32,5037 % 0.16
EURO 34,7668 % 0.11
GRAM ALTIN 2.488,63 % 1,07
ÇEYREK A. 4.068,91 % 1,07
BITCOIN 2.089.662 3.429
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

VALİ EL KOYDU 12 ŞUBAT STADYUMU AÇILIYOR

Son Güncelleme :

26 Şubat 2015 - 9:07

/ kez okundu.
VALİ EL KOYDU 12 ŞUBAT STADYUMU AÇILIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Spor güvenlik kurulunun garip şekilde düzenlediği raporu  Vali ve Gençlik spor İl Müdürlüğüne bakan Vali yardımcısının olmadığı bir  zamanda, Futbol federasyonuna göndermesiyle oluşan kriz çözüldü ve Vali Mustafa Hakan Güvençer’in müdahalesi sonucu stadın kapatılma kararında geri adım atıldı.

Edinilen bilgiler göre; spor Güvenlik Kurulunun Emniyet kanadı, yetkisi olmadığı halde geçtiğimiz yıl 7 trilyon harcanan stadın maraton tribünü çürük gerekçesiyle,  Futbol federasyonuna bir rapor gönderdi.

Futbol federasyonu ise, bir çok süper lig takımının sahip olmak istediği 12 şubat stadına geçtiğimiz yıl  iyileştirme çalışmalarını kendileri yapmamış gibi, raporun üstüne atlayarak kapatma yazısı gönderdi.

Olayın duyulması ve taraftar arasında büyük bir infial oluşturması üzerine,  Vali Güvençer olaya el koyarak gerekli görüşmelerde bulunarak kapatma kararını geri aldırdı..

Spor güvenlik kurulunun bugün,  alel acele düzenlenen bu raporla ilgili tek maddelik bir toplantı yapacağı öğrenildi.

SPOR GÜVENLİK KURLU NE YAPMAK İSTİYOR..

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Spor Güvenlik kurulunun Emniyet kanadı, 12 şubat stadının kuzey kale arkası altında kalan ve BAHTİYAR  olarak bilinen Ciğer kepabçısının, güvenlik gerekçesiyle  kapatılmasını istedi.

Oysa yakın illerden Gaziantep’a bakıldığında, süper lig maçlarının oynandığı Kamil Ocak stadının tribün altları, bırakın tek bir kebapçı ya da lokantayı, adeta kepabçılar çarşısı görünümünde.

Taraftarlar, maçların oynanmaması ve takımın taraftardan mahrum bırakılması gibi bir hesabı olan varsa, bu tür atraksiyonlara girmeden direkt olarak söylemesinin daha iyi olacağı görüşünde birleşirken, 5-6 maç için böyle bir girişimde bulunulmasının arkasında art niyet aramamanın mümkün olmayacağını belirtiyorlar..

ŞANLI URFA’DAN TALEP GELMİŞTİ..

Deplasmana gelen takım idarecileri tarafından  beğenilerek, gıpta ile bakılan 12 şubatına  sezon başında komşu illerden bir de talip çıkmıştı.

Sahası onarımda olan Şanlıurfa spor, maçlarını 12 Şubat2da oynamak istemiş, Kahramanmaraş’ta 2 takım olması nedeniyle bu istek karşılanamamıştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.