DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Vakıf Katılım Bankası Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

12 Ekim 2016 - 13:30

/ kez okundu.
Vakıf Katılım Bankası Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Müdahil olamadığımız, değiştiremediğimiz değişkenlere takılarak ekonomimize ‘iyi gitmiyor’ demenin şu an anlamı yok.” dedi.

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “Müdahil olamadığımız, değiştiremediğimiz değişkenlere takılarak ekonomimize ‘iyi gitmiyor’ demenin şu an anlamı yok.” dedi.Göktaş, Vakıf Katılım Kahramanmaraş Şubesi’nin açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin hareketli bir bölgede bulunduğu, bunun tarih boyunca da böyle olduğunu belirtti.Her şeye rağmen birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Göktaş, 15 Temmuz’da herkes birlik olduysa bundan sonra da ekonomik anlamda benzeri hareket tarzı ile birlik olarak devam edilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin büyümesine ve ekonomik hareketliliğine dikkati çeken Göktaş, “Müdahil olamadığımız, değiştiremediğimiz değişkenlere takılarak ekonomimize ‘iyi gitmiyor’ demenin şu an anlamı yok. Biz hep beraber milletçe bir arada olup, el ele verdiğimiz sürece bu değişkenlerin lehimize çevirecek gücümüz var. Onu da görüyoruz, hareketlenme başladı. Geçtiğimiz günlerde enerji ile ilgili etkinlik vardı. Bu etkinliğe katılımın seviyesine bakıldığı zaman aslında ekonomik olarak Türkiye her şeye rağmen iyiye gittiğini çok rahat söyleyebiliriz. Türkiye büyüyerek yoluna devam edecektir.” diye konuştu.

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in not indirimine ilişkin değerlendirmede bulunan Göktaş, Türkiye’nin 3 yıl önce de notunun aynı olduğunu ancak hızla büyümeye devam ettiğini kaydetti. Şubat ayında faaliyet başlayan Vakfı Katılım’ın 5’inci şubesini Kahramanmaraş’a açtıklarını anımsatan Göktaş, hedeflerinin katılım bankacılığının gücünü yansıtmak olduğunu yılı minimum 30 şube ile kapatmak istediklerini ifade etti.

Açılışa, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Vakıf Katılım Kahramanmaraş Şube Müdürü Alparslan Tarık Akşi ile diğer ilgililer katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.