DOLAR 32,3374 % 0.17
EURO 35,1807 % -0.04
GRAM ALTIN 2.240,36 % -0,14
ÇEYREK A. 3.663,00 % -0,14
BITCOIN 2.149.726 -5.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

UYGULAMALI ÇİFTÇİ OKULUNDA KIRMIZIBİBER EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Son Güncelleme :

14 Eylül 2021 - 15:53

/ kez okundu.
UYGULAMALI ÇİFTÇİ OKULUNDA KIRMIZIBİBER EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ülkemizde Geçici Koruma Altındaki Suriyelilere ve yerel halka yönelik Avrupa Birliği (AB) MADAD fonlu, FAO teknik destekli, Tarım ve Orman Bakanlığı ve ilgili diğer kurumların ile işbirliği içinde “Sosyoekonomik Entegrasyonun Desteklenmesi ve Geçim Sağlama İmkanlarının Yaratılması Aracılığıyla Türkiye’de Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılığının Geliştirilmesi” projesi doğrultusunda İlimizde yürütülen Uygulamalı Çiftçi Okulu faaliyetleri kapsamında İlimize gelen FAO Türkiye Eğitim Koordinatörü Kerem DEMİREL, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nurdan GÜNEŞ, Doç. Dr. Halit KANCA ile Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü FAO-MADAD Proje Koordinatörü Sosyolog Abdullah AKGÜN’ün katılımlarıyla Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Doğanlıkarahasan Mahallesinde eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Hasadı devam eden Kırmızıbiber tarlasında uygulamalı olarak düzenlenen eğitimde faydalanıcılara Kırmızıbiber Yetiştiriciliği hakkında teknik bilgilendirmeler yapıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.