DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ünal’ı canlı yayında gördü koştu geldi

Son Güncelleme :

26 Ekim 2015 - 8:45

/ kez okundu.
Ünal’ı canlı yayında gördü koştu geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Artık Ulusal kanalların canlı yayınlarını Kahramanmaraş’ta kabul eden Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ı TV’de gören yaşlı bir teyze canlı yayın mekânına gelerek Ünal’a sevgi gösterisinde bulundu.

 

Her hafta ulusal kanalın birini Kahramanmaraş’a davet ederek kentin tarihi mekanlarında canlı yayın gerçekleştiren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal kentin ulusal anlamda tanıtılmasında da etkin rol oynuyor.

Ünal’ı Kahramanmaraş’ta canlı yayında gören vatandaşlar Canlı yayının yapıldığı mekana gelerek Ünal’a sevgi gösterisinde bulunuyor. Son olarak TV NET ve AKSU TV’nin ortak canlı yayınına Kahramanmaraş’ın tarihi kalesinden katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ı 70 yaşında koyu Ünal taraftarı olduğunu söylediği bir teyze Yer altı Çarşı ziyaretinde buldu.

IBR_3815 IBR_3819 IBR_3814

Ünal’ı TV’de canlı yayında gördükten sonra konuşmalarının kendisini çok etkilediğini sadece kendisini görmek ve duasını etmek için Ünal’ın yanına geldiğini belirten ismi alınamayan yaşlı bir teyze Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a sevgi gösterisinde bulundu.

Ünal’ı Kahramanmaraş için bir şans olduğunu belirten yaşlı teyze; “yaşım 70 oyumu Ak Partiye veriyorum. Sayın Milletvekili Ünal’ı TV’lerde gördükçe göğsüm kabarıyor. Biz ailecek onu çok seviyoruz. Az öncede TV’yi izlerken Mahir Ünal’ı gördüm, içim içime sığmadı ve bizzat gelip gözlerinden öpmek istedim. Önce Canlı yayın mekanına geldim ve programın bittiğini söylediler. Mahir Bey’in izini sürerek Yer altı çarşı ziyaretinde buldum. Biz Mahir Ünal’la gurur duyuyoruz. Ben inanıyorum Ak Parti tekrar tek başına iktidara gelirse Mahir Bey memleketimize daha büyük hizmetler getirecek. Torunlarım memleketimde huzur ve refah içerisinde yaşayacak. Herkes siyasetçileri gördüğünde bir şeyler ister, ben ise başarılarının devamı için dua ediyorum” dedi.

Ziyaret karşısında duygulanan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise teyzenin dilek ve temennilerini aldıktan sonra eline öperek teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.