DOLAR 32,5116 % 0.07
EURO 34,8751 % -0.29
GRAM ALTIN 2.448,95 % 0,52
ÇEYREK A. 4.004,03 % 0,52
BITCOIN 64.312,41 0.823
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÜNAL SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

09 Nisan 2016 - 7:29

/ kez okundu.
ÜNAL SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta MÜSİAD tarafından bir otelde düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Bakan Ünal, burada isim vermeden paralel yapıyı eleştirdi. Ünal, paralel yapının ülkenin kaynaklarına büyük zarar verdiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Maalesef MÜSİAD’ın bir dönem Kahramanmaraş’ta olmaması aslında çok büyük bir kayıp oldu. Çünkü MÜSİAD’ın olmaması maalesef birilerinin o boşluğu çok kötü bir şekilde doldurmasını sağladı. ve onlar bugün hala acısını, sıkıntısını yaşadığımız bu şehrin kaynağını bir yerlere götürdüler. Bu şehrin kaynağını bu şehre kullandırtmak yerine,Amerika’da birilerine lobi faaliyeti olarak maalesef peşkeş çektiler. Birilerine sponsorluk yaptılar, birilerine de maalesef imkan olarak sundular. Çünkü onların derdi, bu şehir değildi. Onlar bu şehrin derdiyle de dertlenmediler. Onlar, hizmete bağlı olmayanlar, Müslüman bile olsalar ‘Kardeşimiz değil’ diyecek kadar maalesef taassup içerisinde bu ülkeye, bu ülkenin kaynaklarına çok büyük zarar verdiler. O yüzden MÜSİAD inşallah bundan sonraki süreçte, özellikle diğer işadamları örgütleriyle birlikte Kahramanmaraşımızı layık olduğu yere taşıyacaktır.”

Bakan Ünal’a konuşmasının ardından MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak tarafından adına fidan dikildiğini gösteren belge verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.