DOLAR 32,5302 % 0.23
EURO 34,7900 % 0.12
GRAM ALTIN 2.492,22 % 1,22
ÇEYREK A. 4.074,77 % 1,22
BITCOIN 2.053.157 2.181
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ünal, MHP İl Başkanı Doğan’ı Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 6:27

/ kez okundu.
Ünal, MHP İl Başkanı Doğan’ı Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “Türkiye’nin milli menfaatleri söz konusu olduğunda, Türkiye’nin milli güvenliği söz konusu olduğunda birliğimiz, beraberliğimiz söz konusu olduğunda, yurtseverlik, vatanseverlik söz konusu olduğunda tabi ki bir ve beraber olacağız.” dedi.

Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Partiler arası milli mutabakat anlayışının yerli ve milli unsurlarıyla birlikte hareket etmesinin bazılarını rahatsız ettiğini dile getiren Ünal, şöyle konuştu:

“Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Partinin arasında devam eden milli mutabakat anlayışı yerli ve milli unsurların birlikte hareket etmesi birileri tarafından farklı şekilde algılanabilirse de biz her zaman şunu söylüyoruz. Tabi ki siyasetimiz farklı olacak, tabi ki bakış açımız düşüncelerimiz, Türkiye’nin sorunlarına karşı çözüm önerilerimiz farklı olacak. Ama Türkiye’nin milli menfaatleri söz konusu olduğunda, Türkiye’nin milli güvenliği söz konusu olduğunda birliğimiz beraberliğimiz söz konusu olduğunda, yurtseverlik, vatanseverlik söz konusu olduğunda tabi ki bir ve beraber olacağız.”

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan da Türkiye Cumhuriyeti’nin payidar kalması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Ülkenin bekası için ülkücü kadrolar ve Milliyetçi Hareket Partililerin canlarını her zaman vermeye hazır olduğunun altını çizen Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yıllarca Anadolu da yaşayan Türk milleti bin yıllık yurdumuzdan sökülüp, atılmak isteniyor. Güneyimizde bazı komşularımız değişti. Rusya ve Amerika şu anda komşumuz gibi gözüküyor. Milliyetçi Hareket Partililerin siyasetinde şu vardır. Biz Suriye’nin toprak bütünlüğünü, Irak’ın toprak bütünlüğünü her zaman savunacağız, savunmaya da devam edeceğiz. Burada açılan terör koridorunu da tamamen yok etmek için hükümetimizin ve ordumuzun sonuna kadar arkasında olacağız. Ama bizler Kürt’üyle, Türk’üyle, Sünni’siyle Alevi’siyle birlik ve beraberlik içerisinde olursak, hiçbir zaman için bedel ödemeyiz. Her zaman bedel alırız, şu anda da bedel alma zamanı gelmiştir. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.