DOLAR 32,5829 % 0.03
EURO 34,9925 % 0.37
GRAM ALTIN 2.421,08 % -0,09
ÇEYREK A. 3.958,46 % -0,09
BITCOIN 64.293,78 -3.382
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÜNAL MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Son Güncelleme :

09 Nisan 2016 - 6:43

/ kez okundu.
ÜNAL MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Mehmet Akif Ersoy kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerinden dolayı CHP’lileri eleştirdi. Ünal, kullanılan dilin insanlıktan ve insani değerlerden uzak olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

“Hadi PKK düşman, peki bu ana muhalefet partisine ne oluyor? Ana muhalefet partisinin şu 2-3 günde kullandığı dile baktığınızda işte demin sözünü ettiğim insanlıktan, insani değerlerden ve insanlığın üzerinde yükseldiği evrensel değerlerden çok uzak maalesef. Hiç bir ahlaki kaygı taşımayan ve maalesef orada kullandığı ifadeleri burada kullanamayacağım. Şimdi bizim de gelinimiz olan saygıdeğer Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızın söylediği bir şey var. Diyor ki ‘Suç şahsidir. Bir insanı suçundan dolayı yargılayabilirsiniz. Ama bir insanın yaptığı çirkin bir iş üzerinden kurumları linç etmeyin.’ Bunu öyle bir hale getirdiler ki Allah korusun kullandıkları ifadeleri duydunuz, okudunuz. Şimdi burada buna bakmamız gerekiyor. Bu mücadele neyin mücadelesi? Biz, siyasi parti olarak iktidarda kalmak ve iktidara gelme mücadelesi mi veriyoruz, yoksa demin sözünü ettiğim bizim tarihimizin, kültürümüzün, insanlığın üzerinde yükseldiği o tarihi mirasın yeniden yükselme mücadelesini mi veriyoruz? Kim olduğumuzu unutmayacağız, nereye ait olduğumuzu unutmayacağız, hafızamızı asla kaybetmeyeceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.