DOLAR 32,5209 % -0.09
EURO 34,7918 % -0.23
GRAM ALTIN 2.421,21 % -0,37
ÇEYREK A. 3.958,67 % -0,37
BITCOIN 66.366,00 0.42
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ünal: Mağralı Mahallesi’nde 

Son Güncelleme :

03 Mayıs 2015 - 12:14

/ kez okundu.
Ünal: Mağralı Mahallesi’nde 
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Grup Başkanvekili Ve K.Maraş Milletvekili Mahir Ünal Bugün K.Maraş Caddelerinde Esnaf Gezisindeydi. Ünal Yine Kendi Üslubuyla Bir Gezi Çizelgesi Yaptı. Tabiri Cayizse Hani Nokta Atışı Denilebilecek Türde Bir Gezi Oldu. Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Ve Beraberindeki Heyet Mağralı Ökkşe Caddesindeki Esnaf İle Bir Araya Gelerek Esnafın Sorun Ve Problemlerini Dinledi.

Mahir Ünal Her Bir Vatandaşla Tek Tek İlgilendi Uzun Sohbetlerle Vatandaşın Kafasında Soru İşaretleri Varsa Onları Giderdi, Bir Problemi Talebi Olan Varsada Anlık Olarak Çözümler Üretti

7 Haziran Genel Seçimlerine Doğru 2. Yarı Rüzgârı Yaşanan K.Maraş Ak Parti Teşkilatında Bugünde Yine Ak Parti Grup Başkanvekili Ve K.Maraş Milletvekili Mahir Ünal Farkı İle Farklı Bir Rüzgar Esti. Ünal Gün İçerisinde Geniş Bir Zaman Dilimini Esnaflara Ve Vatandaşlara Ayırarak Sorunlarını Dinledi.

El Sıkıştığı Her Vatandaşın Talebini Dinleyen Ünal Zaman Zaman Beraberindeki Kent Yöneticileri İle Bazı İsteklerin Anında Çözülmesini Sağladı.  Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın Mağralı Mahallesindeki Esnaf Ziyaretine Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir Ve Beraberindeki Diğer Partililer Katıldı.

Ünal Buradaki Ziyaretinde 1 Mayıs Emek Ve İşçi Bayramı Gösterileri İle İlgili De Değerlendirmelerde Bulundu.

“Bir Mayıs Emek Ve İşçi Bayramını Taşla Sapanla Bilye İle Birlikte Kutlayıp Onlar İle Özdeşleştirmek İsteyenler Var, Dünyanın Bir Çok Yerinde Hatta Konya’da Coşku İle Kutlanılan Bir Mayıs Ülkemizde Ne Yazık Ki Birileri Tarafından Kaşınmak İsteniyor Ve Provokasyonlar Yapılıyıor”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.