DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ünal Ekinözü’ne Okul Kazandırdı

Son Güncelleme :

01 Aralık 2015 - 15:56

/ kez okundu.
Ünal Ekinözü’ne Okul Kazandırdı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bakan ;Ünal Ekinözü’ne Okul Kazandırdı.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesine Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal Tarafından Yaptırılan 80’inci Yıl İlk Öğretim okunun Yapımı tamamlandı.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde Eğitim ve Öğretim Yılına ilk Öğretim Okulu olarak başlayan ve Uzun Yıllar Lise olarak 41 yıldır ilçede Eğitim veren bina Yaklaşık 10 yıl önce  80’inci Yıl Öğretim Okulu olarak eğitim vermeye başladı  ancak bundan 7  Yıl önce okulla verilen çürük raporundan sonra Okulun yerine yenisinin  yapılması için AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar’ın geçen yıl girişimleri ile AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’la iletilmesinin ardından 2014 Yılın sonuna doğru başlanan okulun yapımı tamamlandı.

Okul Yerinde İnceleyen AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar 80’inci yılı ilköğretim ve 80’inci Anaokulun yapılmasında emeği geçen Başta Kültür ve Turizm bakanı Mahir Ünal’a Teşekkür ederek Ekinözülü Öğrencilerinin okul ihtiyacı ortadan kalkmış oldu dedi.

Şakalar incelemeler esnasında yaptığı açıklamada, 80’inci Yıl İlköğretim okulun Ekinözü ilçesine en büyük ihtiyaçlarından biri olduğunu okulun yapımın tamamlandığını eğitim öğretim yılına hemen açılacağını söyledi.

 

AK Parti iktidarlığı boyunca yaptığı hizmetlerin bir yenisini de Ekinözü’nde gerçekleştiriyor. Uzun zamandır eksikliği hissedilen Ekinözü 80’inci yıl ilköğretim okulu ilçenin ihtiyacını karşılayacak bunun içinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Şakalar Ak Parti’mizin 13 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden en çok genç kardeşlerimiz ve öğrencilerimiz faydalanmıştır. Ardı arkası kesilmeyen bu hizmetlerimizin devamında da gelecek nesillerin daha rahat ve güvenli olarak eğitim görmesi açısından Ekinözü’nde bu eksikliği gidermiş bulunuyoruz Yıllar önce ilk okul ve Lise olarak eğitim veren daha sonra ise tekrar ilk öğretim okulu olarak eğitim veren okulumuza yılar önce çürük raporu çıkmıştı bizde ilçe başkanlığı görevine gelir gelmez hemen bu işin peşine düştük Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal beye söyledik   ve kendileri hemen Çalışma yaparak geçen yıl Eğitim ve Öğretim yılından sonra okulun yerine hemen bir okul yaptırdı.

İlçemizde Eğitim gören öğrencilerimizin, boş yer olduğu takdirde de diğer okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz de bu okulla gelecekler  diyerek İktidarımız döneminde eğitime yapılan yatırımlar ortada. Bu yatırımlardan ilçemizde fazlasıyla yararlandı. İktidarımız döneminde Ekinözü’nde birçok okulun inşaatını attık, açılışını yaptık. Ama biz hiçbir işimizi yarım bırakmayız. Okul yapıyor öğrencilerimizi buralarda eğitim öğretim aldırıyor isek, kalacak yerleri de bizim sorunumuzdur.   Okulun yapılmasında emeği geçen Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Kültür ve Turizm bakanı Mahir Ünal beye diğer Milletvekillerimize, Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.