DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ulusal Tatbikat’ta Büyükşehir’e Tam Not

Son Güncelleme :

11 Ekim 2019 - 14:02

/ kez okundu.
Ulusal Tatbikat’ta Büyükşehir’e Tam Not
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ulusal Deprem Tatbikatına katılan Büyükşehir birimleri sahada gösterdikleri performansla tam not aldı. Başkan Güngör, “Kurumlarımız arasındaki koordinasyondan çok iyi bir şekilde gerçekleşti. Tüm birimlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulusal Afet Planı Tatbikatı Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Vali Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri de hazır bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı açıklamada, kurumlar arasında sağlanan koordinasyondan memnun olduklarını ifade etti.

Koordinasyondan Memnunuz

Başkan Güngör, “Ulusal Afet Planı Tatbikatımızı gerçekleştirdik. Yürütülen tüm çalışmalar tek tek not alındı, eksiklikler tespit edildi. Tatbikatın ilk gününden son gününe kurumlar arasında sağlanan diyalogdan son derece memnunuz. Bu tatbikata katılan tüm kurumlarımızı ve birimlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Başkan Güngör’ün konuşmasının ardından tatbikat değerlendirmesine geçildi.

Büyükşehirden Üstün Performans

9-11 Ekim tarihlerinde Ulusal Afet Planı Tatbikatı kapsamında Kahramanmaraş’ın yanı sıra Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis ve Osmaniye illerini de kapsayan 7.5 şiddetinde olduğu varsayılan deprem senaryosu gerçekleştirildi.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,İtfaiye Dairesi Başkanlığı başta olmak üzere Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve KASKİ Genel Müdürlüğü’nün tüm birimleriyle tatbikata destek verdi. Birimler kendilerine belirtilen yerlerde konuşlanarak tatbikat süresince görevlerini en iyi şekilde icra etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.