DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ulu Camide Çanakkale Zaferi

Son Güncelleme :

19 Mart 2015 - 13:08

/ kez okundu.
Ulu Camide Çanakkale Zaferi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı münasebetiyle 81 il ve 957 ilçenin merkez camilerinde sabah namazında aynı anda şehitlerin ruhu için eller duaya açıldı. Camilerdeki programda, Kur’an-ı Kerim’den ayetler, tekbirler, tehliller ve salatü selamlarla Çanakkale şehitleri rahmet ve minnetle anıldı.

Kahramanmaraş’ta da Ulu cami başta olmak üzere dört camide sabah namazında Çanakkale şehitleri için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Kahramanmaraş’ta, sabah namazında Çanakkale şehitleri için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay‘ın Çanakkale ruhu ve şehitlik üzerine verdiği vaaz cemaati duygulandırdı.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve İl Müftüsü Muhammet Gevher, Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay’ın da katıldığı programda, Cami görevlilerince şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü personeli Halil İbrahim Arıkmert bu duygulu anları böyle görüntüledi.

Cami çıkışında Büyükşehir Belediyesi tarafından çorba ikram edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.