DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
GRAM ALTIN 2.434,64 % -0,06
ÇEYREK A. 3.980,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ülkü Eren milletvekili aday adaylığını açıkladı

Son Güncelleme :

31 Ocak 2015 - 13:08

/ kez okundu.
Ülkü Eren milletvekili aday adaylığını açıkladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı Binasında basın toplantısı düzenleyen Ülkü Eren Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Eren Parti binasında düzenlediği konuşmasında şunları belirtti; “İl Başkanım, İlçe başkanlarım partimin çeşitli kademelerinde görev alan ve basın mensupları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum; Doğduğum ve yaşadığım Kahramanmaraş’a…”

Eren konuşlarına şu şekilde devam etti: “Varlığın birliğin ve de özgürlüğün çatısı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde hizmet etmek için 23 yıl önce onurla ve şerefle devir aldığım Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını taşımak için mücadele ettim ve etmeye de devam ediyorum. Ben Ülkü Eren olarak bir bacınız, bir kardeşiniz olarak sizin asaletinize vekâleten seçilerek partime ve partililerimi en iyi şekilde temsil etmek için hepinizin huzurunda söz veriyorum. İnanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimlerde Kahramanmaraş’ta bütün olumsuzlukları bertaraf ederek beklenilenin çok üzerinde bir oy alacak. Yapmış olduğum 11 ilçe gezimde tüm ilçelerimizin şimdiden seçimlere hazır. Gerekli hazırlıkları da kusursuzca tamamladıklarını da bir zat görerek tanık oldum. Tüm ilçe başkanlarımızı ve yönetimlerine hepinizin huzurunda kutluyor ve partim adına teşekkür ediyorum. Sevgili yoldaşlar sizleri bu Cumartesi gününde zamanınızı harcamak istemiyorum. Son olarak şunu söylemek istiyorum; hakkıma, halkıma inandığım için Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki en büyük destekçim yine siz değerli yoldaşlarım olacağını son derece eminim. Hiçbirimiz hepimiz kadar güçlü değiliz” dedi.

DSC07990

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.