DOLAR 32,4700 % -0.06
EURO 34,7196 % -0.74
GRAM ALTIN 2.437,09 % 0,04
ÇEYREK A. 3.984,64 % 0,04
BITCOIN 63.906,01 0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

UĞUR DİLİPAK, KAHRAMANMARAŞ OSGB’Yİ ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

01 Şubat 2017 - 10:36

/ kez okundu.
UĞUR DİLİPAK, KAHRAMANMARAŞ OSGB’Yİ ZİYARET ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulunan Ak Parti Milletvekili M.Uğur Dilipak, Kahramanmaraş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB)’niziyaret etti.

TBMM’de Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını dile getiren Dilipak, OSGB yetkilileri ve çalışanlarıyla yaptığı sohbet toplantısında Türkiye’nin, tekrardan egemen ve asil bir devlet olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

Ziyarette, meclis çalışmaları ile ilgili de bilgi veren milletvekili Dilipak, önümüzdeki Nisan ayında yapılacak olan referandumdan sonra 2019’a kadar seçim olmayacağından, yatırım yapmak isteyen vatandaşların, bu yönde hiçbir endişe taşımamaları gerektiğini vurguladı.

Görüşmede Kahramanmaraş OSGB firma yetkilisi Vahit Emlik de yaptığı konuşmada, ilimizde iş sağlığı ve güvenliği alanında en iyi hizmeti verdiklerini ve yakında çevre danışmanlığı alanında yeni bir yatırıma gireceklerini dile getirdi. Vahit Emlik özetle şunları söyledi: “Çevre danışmanlığı hizmetiyle bugüne kadar Kahramanmaraş’ta yapılmamış baca ve ortam ölçümleri gibi faaliyetlerin yanı sıra, atık su analizlerine de başlayacağız. Çünkü çalışmalarımız insanların iş güvenliğine ve sağlığına yöneliktir. Çalışma ekibimizdeki; iş güvenliği uzmanları, mühendisler ve işyeri hekimleriyleen kaliteli şekilde hizmete devam etmek istiyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.