DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

UFKA YOLCULUK EKİBİ ERKOÇ’U ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

28 Aralık 2015 - 14:34

/ kez okundu.
UFKA YOLCULUK EKİBİ ERKOÇ’U ZİYARET ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu Kahramanmaraş İl Temsilciliği ve Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ‘u makamında ziyaret etti.

Ziyarete, MERDAN Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği Onursal Başkanı ve Kahramanmaraş’ın tanınmış ve sevilen simalarından Salih ÖZSAĞIR, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ahmet ÖZKUL, Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu İl Temsilcisi Hüseyin YILMAZ, Son Peygamber Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları İl Sorumlusu İzzettin PAK ile Merdan Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği Müdürü Ahmet ÖZDEMİR katıldılar.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları İl Sorumlusu İzzettin PAK, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında ödüllü kitap okuma yarışmasının konusunun  ‘Hadis’ olduğunu belirtti. İzzettin PAK, yarışmada temel alınan kaynak eserin ise; Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin ÖZAFŞAR’ın hazırladığı “Riyazü’s-Salihîn’den 1001 Hadis Seçkisi” adlı kitap olduğunu belirtti. Yarışmayla ilgili tüm bilgilere ufkayolculuk.com internet adresinden ulaşılabileceğini belirten İzzettin PAK, Ödüllü Kitap Okuma Yarışması hakkında konuşmalarına şöyle devam etti:

CENNETE GİDEN YOLDA SİZE DOSTLUK  EDEN ORGANİZASYON

Okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmaktır.

Büyük Ödüller

Gerek Türkiye dereceleri için, gerekse il dereceleri için, her kategoriye özel verdikleri büyük ödüller ile katılımcıları teşvik etmekte olduklarını belirten İzzettin PAK, bu ve benzeri kültür faaliyetlerinde, Büyükşehir Belediyesinin maddî  ve manevî desteklerinin her zaman yanlarında olduklarını hissettiklerini ve bundan da büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ da bu tür faaliyetlerin şehrimiz ve ülkemiz insanı yanında tüm dünya müslümanları için önemli olduğunu, Kur’an ve Sünnet (Hadis)’in, insanımızın hayatını şekillendirmesinde iki önemli kaynak olduğunu belirtti. Bu tür faaliyetlerde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hüseyin YILMAZ da bu anlamda yaptıkları faaliyetler hakkında kısa bilgi sundu. Kritik ve Analitik Düşünme, Helal ve Sağlıklı Gıda, Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak gibi alanlarda yaptıkları faaliyetleri dile getiren Hüseyin YILMAZ, bu kabulden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine son verdi.

Görüşmenin ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ’a, yarışmada temel alınan kaynak eser olan, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Mehmet Emin ÖZAFŞAR’ın hazırladığı, “Riyazü’s -Salihîn’den 1001 Hadis Seçkisi” adlı kitap hediye edildi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.