DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

TÜTÜNCÜ AVM’DEN YÜZÜNCÜ YIL KAMPANYASI

Son Güncelleme :

15 Ocak 2020 - 8:02

/ kez okundu.
TÜTÜNCÜ AVM’DEN YÜZÜNCÜ YIL KAMPANYASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Kurtuluşunun 100. Yılına özel kentin köklü firmalarından olan tütüncü Avm 13 Şubat 2020 tarihine kadar yüzlerce ürünlerde büyük indirime girerek maliyetine satışlara başladı.

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi Tütüncü AVM, Kurtuluş’un 100. Yılına özel kampanyasını basın mensuplarıyla paylaştı. Tütüncü AVM Satın Alma Sorumlusu Sebahattin Bozkuş açıklamasında, ’Tütüncü AVM butik alışveriş merkezi olarak Kahramanmaraş’ta kendine has konseptiyle bir ilki gerçekleştirdi. Özellikle de mobilya kısmında oldukça iddialıyız. Hem fiyatlarımız uygun hem de mobilya seçimlerimiz diğer alışveriş merkezlerinden ayrılıyor. Satış sonrası hizmet Tütüncü AVM’nin en çok önem verdiği ilkelerin başında gelmektedir. Kahraman şehrimizin Kahramanlarına özel 100. Yıl kampanyamızı sizlerle buluşturuyoruz’ ifadelerini kullandı.

Tütüncü Avm’de gerçekleşen tanıtımda konuşan tütüncü Avm yönetim kurulu başkanı Mesut Bayraktar; Bugünden başlayarak kampanyaya start verdik halkımızın hoşuna gidecek indirimli fiyatlar ürünler var biz Kahramanmaraş’ımızın 100.yılını kutlayacağız inşallah bununla ilgili tütüncü avm ne yapabilir karınca kaderince halkımıza indirimli ürünlerle halkımıza indirimli ürünler satarak 100.yıla bizimde katkımız olsun istedik gerekirse sürpriz hediyelerle zaten 8 katlı mağazamızda tüm ürünlerimizdeki etiketler değişti biz yaklaşık 15-20 günden buyana bu kampanyaya hazırlık yaptık 15 günden bu yana ciddi bir efor sarf ederek 30 günlük süreçte tüm ürünlerimizde yaklaşık %50 indirimli olarak satışa sunulacak. Ayrıca halkımız alışverişlerinde sürpriz hediyeler kazanacak indirimli ürünlerden faydalanacak bunları halkımıza duyuruyoruz.

Halkımızın gelip burada yerinde görmeye değer güzel bir kampanya çeyiz paketlerinde tüm beyaz eşyalar da küçük ev aletlerinde perdelerde gelinliklerde kampanyamız mevcut halkımız inşallah bize teveccüh gösterip geldiğinde bu kampanyaları yerinde görecektir fiyat indirimlerimizi sürpriz hediyelerimizi 12 Şubata kadar bu kampanyamız devam edecek tüm Kahramanmaraş halkını mağazamıza bekleriz kampanyalı fiyatlarımızdan yararlanmak üzere sürpriz hediyelerimizden faydalanmak üzere tüm Kahramanmaraş halkını buraya bekliyoruz

Kalitemiz Sayesinde Büyüyoruz

Mesut Bayraktar; Tütüncü avm’nin geçmişi 50 yıla dayanır kapalı çarşıdan başladık orada da şubelerimiz devam ediyor biz bu işe tütüncü olarak kapalı çarşıda tütüncü sandık tütüncü yün biz bu mesleği dededen devir aldık dede baba torun derken biz bura da 3. Kuşağız eski bir firmayız açılalı 1 yıl oldu halkımızdan Allah razı olsun teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadılar ciddi bir müşteri potansiyeli ile açtık bu mağazayı 1 yılda rakiplerimizle hemen hemen aynı seviyeye geldik diyebilirim bu avm sektöründe 30-40 yıldan beri bizimle aynı işi yapan avm’lerle aynı anılıyoruz artık Kahramanmaraşta 4-5 avm’den bir tanesi olduk çok şükür ürünlerimizi uygun satmamız sayesinde büyüyoruz.

Tütüncü avm’nin diğer alışveriş merkezlerinden farkı

Tütüncü avm’yi diğer alışveriş merkezlerinden ayıran fiyat farkı her zaman kaliteli ürünü ucuza satıyoruz kalite politikası bizim müşteri hizmetleri bölümümüz var tütüncü avm’den herhangi bir isterse büyük ürün alsın isterse küçük ürün tütüncü avm’den aldığı ürünlerle ilgili müşterimizin herhangi bir problem yaşadığında tütüncü avm hemen orda olaya müdahale eder ürünün arkasında durur müşterimizi madur etmez bölgenin en kapsamlı alışveriş merkesi diye bir sloganla yola çıktık bu ne demek iddialıyız tütüncü avm Kahramanmaraş’ın değil bölgenin en kapsamlı alışveriş merkezi bir alışveriş merkezinde olanlardan tütüncü avm de çok daha fazla ürün yelpazesi var sıralayacak olursak gelinlik abiye bindallı reonumuz var biz bu 8 katlı avm’de 500 m karelik ciddi bir alanı gelinlik abiye bindallıya ayırdık bu bizim rakiplerimizde kesinlikle yok diğer farkımız dersek mesela perde ev tekstili çehiz reyonu bir katımızı bu işe ayırdık biz bu işte de çok ciddi bir skalamız var bizi rakiplerimizden ayıran çehiz perde katımız var burada da halkımıza hizmet vermekteyiz aklınıza gelebilecek her şey mesela avize bizim rakiplerimizde avize reyonu yok şuanda aklımıza gelmeyen sayamadığımız bizi diğer avm’lerden ayıran çeşit anlamında çok ciddi çeşitlerimiz var.

Son tarih 13 Şubat

Tütüncü Alışveriş Merkezi Sorumlusu Serdar Göz ise gazetecilere yaptığı açıklamada,’Tütüncü Alışveriş Merkezi bu yıla özel sorumluluk alıyor. 13 Şubat tarihine kadar 100 bin insert vatandaşlarımıza ulaşmış olacak. Maliyet fiyatına satışlarımız başladı. Burada il dışı servis hizmeti, temin süremizin dışında ilk olarak evlerimize asansör hizmetimizi de başlatıyoruz. Sizlerin vesilesiyle de duyurmuş olalım’ dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3199

SATIŞ

32,3256

FARK

% 0.22
Dolar EURO

ALIŞ

35,0815

SATIŞ

35,1131

FARK

% -0.07
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,9800

SATIŞ

41,0088

FARK

% -0.03
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,8150

SATIŞ

35,8339

FARK

% 0.34
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8495

SATIŞ

23,8588

FARK

% 0.34
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.679,77

SATIŞ

3.760,81

FARK

% 0,99
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.299,86

SATIŞ

2.300,19

FARK

% 0,99
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.305.512

DEĞİŞİM

1.775

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER